Originally Posted by
δενξερω
Δεν μου πεφτει βαρύ το ότι δεν έχω παιδιά. Δεν έτυχε, δεν έγινε, είμαι οκ με αυτό. Και έχεις δίκιο για τη δουλειά. Και είναι μια ρεαλιστική προσεγγιση, Βασικά ίσως δεν έγινε κατανοητό. Το bullying το ανέφερα όντως. Τη στιγμή που έγραψα ήμουν σε κατάσταση πανικού ότι είμαι μονη και έψαχνα να βρω μήπως τα παιδιά είχαν δίκιο τότε. Ακούγεται και είναι χαζό. Ήμουν όμως μεσα στην καταιγίδα χθες. Και πόσο ανακουφιστικά νιώθω σήμερα μετά απο τα μηνύματα όλων.
Σχετικα με την ομορφιά, κατα βάση, έχω αποδεχτεί τον εαυτό μου όπως είναι. Τα κοικωνικά πρώτυπα τα ανέφερα γιατι ο κόσμος ο περισσοτερος δε λειτουργεί με τις δικές μου οπτικές. Αν σου πω ότι μας βλέπω όλους όμορφους? Θα ακουστεί υποκριτικό. Αλλα για μένα άσχημοι είναι μόνο οι άνθρωποι που βγάζουν πίεση και ατόφια κακία στα μάτια τους. Και ευτυχώς είναι λίγοι. Η πλειοψηφία όταν χαμογελά είναι όμορφη. Αυτό βεβαια δε θα το πει ένα περιοδικό ομορφιάς.
Έχω αυτομαστιγωθεί παλιά, γιατι δεν ήμουν όπως ήθελαν οι άλλοι, για να έχω αυτα που νόμιζα ότι ήθελα. Αλλα με τα χρόνια έφυγε.Γιατί καταβάθος αγαπάω τους ανθρώπους κι επειδή τυγχάνει να είμαι άνθρωπος αγαπάω και εμένα.
Και αν και έχω κάποια κιλά ,παλια πολυ περισσοτερα, δε με απασχολεί. Το θεωρω λεπτομέρειες. Με νοιάζει να με φροντίζω για να αισθανομαι καλα. Δε με τιμωρώ γιατί δεν έχω την εμφάνιση. Απλά θα μου άρεσε και οι υπόλοιποι να μην κανουν συγκρισεις. Αυτο ομως δε γινεται
.
Βεβαια για να εισπραξεις με αυτα που γράφω οτι είμαι υπερβολικη κτλ σημαινει οτι χωρις να το καταλαβαινω η πληγωμενη εφηβη εμφανιζεται.Γιατι αυτά που λές θα ταίριαζαν τέλεια όταν ημουν 15-20 χρονων.
Σε ευχαριστω που με εκανες να δω ότι δεν τα έχω ξεπεράσει όσο νομιζω και χρειάζεται δουλεια ακομα :)