Originally Posted by
Marilou
Καλό μου κορίτσι είσαι μόλις 16 χρόνων και προσπαθείς να πείσεις τον εαυτό σου ότι θες να ζήσεις μια εμπειρία που μπορεί ακόμα το ίδιο σου το σώμα να μην είναι έτοιμο να το δεχθεί?
Ωραία θες να το ζήσεις και μπορώ να καταλάβω ότι σε όλο αυτό που σκέφτεσαι υπερτερεί ο εφηβικός ενθουσιασμός και όχι κάτι παραπάνω .
Βρέθηκε ένας άνθρωπος να σου δωσει σημασία και τι σημαίνει αυτό?
Θα θυσιασεις ότι πιο όμορφο έχεις μόνο και μόνο για αυτό?
Γιατί υποτιμάς έτσι τον ευατο σου?
Αν σε ήθελε ή σε αγαπούσε όπως λες θα σεβόταν πρώτα την ηλικία σου και μετά το γεγονός ότι δεν θέλεις να προχωρήσεις σε κάτι τέτοιο από τώρα ..
Αν ειναι να τον χάσεις γιατί δεν αντέχει να του πεις να πάει να βρει μια τρύπα να τον βάλει να ηρεμήσει ...
Πραγματικά εξοργίζομαι με όλους αυτούς που δεν σέβονται τίποτα και το μυαλό τους λειτουργεί μόνο με βάση το πουλί τους ...
Κορίτσι μου μην επιτρέπεις σε κανέναν στην ζωή σου να σε πιέζει εκβιαστικά για το οτιδήποτε και ειδικά σε αυτό το κομμάτι .
Δικό σου είναι το σώμα και μόνο όταν το θες εσύ πραγματικά θα το δώσεις κάπου.
Θα κάνεις μόνο ότι θέλεις εσύ και μόνο όταν πραγματικά το αισθάνεσαι .
Δεν θα βρίσκεις δικαιολογίες όπως σου ανέφεραν πιο πάνω για να μην προβείς σε μια πράξη που δεν θες .
Θα έχεις το θάρρος της γνώμης και θα λες απευθείας στον άλλον τι θέλεις και τι όχι χωρίς δικαιολογίες και πλάγιους τρόπους ...
Αν προσπαθήσεις να κάνεις το οτιδήποτε κάτω από πίεση σε προειδοποιω πως η εμπειρία σου θα είναι πολύ δύσκολη και άκρως τραυματική ...
Άκου μια γυναίκα σε αυτά τα θέματα και όχι τους άντρες ...λειτουργούν τελείως διαφορετικά σε αυτό το κομμάτι ..
Μια φίλη ,ένα συγγενή δεν έχεις να συζητήσεις αυτό το θέμα?Στην ηλικία σας πρεπει να έχετε άτομα που να σας κατευθύνουν σε τέτοια ζητήματα .
Εχεις σκεφτεί το γεγονός ο τύπος μετά από αυτό να σε αφήσει?
Εχεις σκεφτεί πόσο δύσκολο για εσένα θα είναι μετά ?
Αναφέρεις ότι ας γίνει και ας χωρίσω ,αρκεί να το ζήσω ..
Δεν είναι έτσι καλό μου και αυτό δείχνει πόσο παρορμητικα σκέφτεσαι .
Αυτά τα πράγματα ειδικά στην ηλικία σου είναι τόσο λεπτά και ευαίσθητα και χρειάζονται ιδιαίτερους χειρισμούς .
Πρόσεχε μην κάνεις το οτιδήποτε μόνο και μόνο για να μην χάσεις ένα άκρως χειριστικο και εκβιαστικό τύπο που δεν σέβεται τα θέλω σου και γενικά το μόνο που έχει στο μυαλό του είναι μόνο αυτό ....
Και γενικά κορίτσι μου είσαι σε να χώρο που μπορεί ο καθένας να σου γράφει το μακρύ του και το κοντό του .
Μην επηρεάζεσαι από τον οποιοδήποτε που δεν έχει συναίσθηση ότι απευθύνεται σε ένα ανήλικο παιδί ...
Μην βάζεις μπροστά το κενό που έχεις στο κομμάτι της συντροφικότητας ,της παρέας και γενικά των ανθρώπων που δείχνουν να νοιάζονται για εσένα για να καλύψεις μια ανάγκη ενός άλλου και όχι καθαρά δική σου .
Σε παρακαλώ πολύ πρόσεχε ,στο λέω καθαρά σαν μητέρα που έχει παιδί στην ηλικία σου και θα του έλεγα ακριβώς τα ίδια .
Πρώτα θα σέβεσαι εσύ η ίδια το σώμα σου και θα υποστηρίζεις τις επιλογές σου με όλο σου το είναι και μετά θα απαιτεις και από τους άλλους να κάνουν το ίδιο .
Αν δεν το κάνουν καλύτερα να φύγουν από κοντά σου γιατί είναι η νούμερα ένα απόδειξη ότι ούτε σε νοιάζονται ,ούτε σε αγαπούν πραγματικά .