Originally Posted by
giorgos panou
Καλη σας μερα.
Αναφορικα με τις θρωμβοσεις ως προιν χρηστης ενδοφλεβιας χρησης εχω να σας πω οτι κι εγω και πολλα παιδια παθαιναν θρομβωσεις, αυτο γινοταν απο την λαθος χρηση της ενεσης, η απο προβληματα με την ουσια,ομως υπηρχε και η περιπτωση να εχει προβλημα υγειας ο χρηστης οπως με το αιμα του να μην εχει τν σωστη πιξη.
Αρα ενδεχετε να μην ειναι καθε αυτου απο το εμβολιο ισως να φταιει και ο οργανισμος αλλα κι η νοσοκομα. Δεν καμω τον ειδικο ουτε τολμω να βγαλω συμπερασμα απλα σας καταθετω προσωπικη εμπειρια κι ως παθον στο δεξι μου χερι αλλα και ως ζωντας σε αυτο τον κοινωνικο κυκλο κι εχωντας δει πολλες τετοιες θρομβωσεις.
Οσο για το εμβολιο καθε αυτου, νομιζω οτι οσοι ασχολουντε με την υγεια πρεπει να το κανουν αφου ειναι ξεκαθαρα οτι δεν επιρεαζει κανενα γωνιδιο οπως φοβουντε καπιοι.
Τελος .KEEP WOLKING , νομιζω οτι οταν ερθουν οι σειρες μας δλδ ηλικιες κατω των 50 το εμβολιο θα εχειδιαθεση επυλογης, ετσι ακουσα ,βεβαια δεν το λεω με συγουρια. Αρα θα μπορεις να αποφασησεις ποια μαρκα θες. Αν και νομιζω οτι μεχρι τοτες θα εχουν φτιαξει ολα τα προβληματα.