Originally Posted by
Katerina125
Καλημέρα και σε εσένα!
Αρχικά το αγόρι με το οποίο ήμασταν μαζί τυχαινε να έχει μόνο αγόρια φίλους,με τους οποίους είχαμε βγει αρκετές φορές,αλλά μέσα στο πλαίσιο ότι βγαίνω με τους φίλους του αγοριού μου!Μεχρι εκεί,και από’τι είχα καταλαβει και από εκείνους δεν ήθελαν και κάτι παραπάνω! Όσον αφορά τη σχολή,φυσικά και μου είχαν κάνει άτομα κλικ,αλλά τα περισσότερα από αυτά τα άτομα ήταν ήδη μέσα σε μια παρέα και όταν πήγαινα εγώ να πετάξω να πάμε για κανα καφέ,έλεγαν εννοείται να το κανονίσουμε αλλά ποτέ δεν γινόταν!Δεν είπα οτι τα κάνω όλα καλά,είμαι άνθρωπος και όλοι οι άνθρωποι κάνουν λάθη προφανώς,αλλά τουλάχιστον προσπαθώ!Οταν πάω να κάνω την προσπάθεια και βλέπω ότι ένα άτομο δεν ανταποκρίνεται ιδιαίτερα ούτε ότι έχει όρεξη,αποσύρομαι γιατί δεν θέλω να φέρω κάποιον σε δύσκολη θέση ούτε να πιέσω καταστάσεις! Επίσης δεν έδινα σημασία μόνο στην σχέση μου,τυχαίνει να έχω μεγαλωσει σε μια πολύ καλή οικογένεια γεμάτη αγάπη,που τους έδινα αρκετή σημασία,έχω ένα σκυλάκι πανέμορφο που του έδινα αρκετή σημασία και επίσης τυχαίνει να είμαι και αρκετά μελετηρό άτομο,όποτε έδινα και μεγάλη βάση στη σχολή μου,αλλά ποτέ δεν απέφυγα άτομο στη ζωή μου,και ήμουν πάντα ευγενική με όλους! Τι να σου πω δεν ξέρω τι μπορεί να συμβαίνει!Εγω καταθέτω εδώ τα γεγονότα,όπως έχουν συμβεί,και περιμένω από όποιον θελει μια γνώμη,διότι οι εξωτερικοί παράγοντες βλέπουν πάντα τις καταστάσεις πιο αντικειμενικά!