Originally posted by Sofia
Quote:
Originally posted by Φοίβη
Σοφία, δεν πιστεύω οτι είναι κακό η ανωριμότητα. Για μένα δεν είναι καλός μόνο ο ώριμος και εξελίσσιμος άνθρωπος. Κάποιοι επιλέγουν την ανωριμότητα και ποιά είμαι εγώ να τους κρίνω για την προσωπική τους επιλογή? Απο κει και πέρα, εξακολουθώ να μην διακρίνω στα ποστ της aenaon διάθεση να δεσμεύσει έναν άλλο άνθρωπο με την εγκυμοσύνη της, ούτε τότε ούτε εκ των υστέρων. Αυτή όμως είναι η δική μου θέαση, το δικό μου άκουσμα, η δική μου άποψη. Πιθανώς, για κάποιο λόγο δικό μου, να είμαι τυφλή και κουφή σε κάτι που εσύ βλέπεις και ακούς ξεκάθαρα.
Θέλω να πω οτι σέβομαι κάθε μια άποψη που ακούστηκε πάνω στο θέμα. Εκεί που ανησυχώ είναι η κατηγόρια που ακούω-πάλι εγώ-απο κάποιους απέναντι στις πράξεις της aenaon.
Φοιβη, δεν μιλησα κ κυριως δεν χαρακτηρισα καποιον ως \"καλο\" ή \"κακο\" γιατι πολυ απλα βρισκω αυτον τον χαρακτηρισμο απολυτο κ αστοχο.
Σαφως κ καποιοι επιλεγουν την ανωριμοτητα.Κ ολοι το περναμε αυτο το σταδιο.. Στο ερωτημα σου, ποιος ειναι ο καθενας που θα κρινει μια τετοια επιλογη, θα σου πώ πώς δεν αισθανομαι οτι κρινω. Αλλα οτι λεω τη γνωμη μου σε εναν ανθρωπο που μπηκε στον χωρο αυτο και ζηταει να ακουσει κατι παραπανω. Δεν θελω να πω κατι αλλο απο αυτο που πιστευω.
Τελος να πω πώς η ανωριμοτητα δεν ειναι κατι τοσο αθωο που βλαπτει μονο αυτον που την κουβαλαει ή την επιλεγει. Αλλα μπορει να βλαψει κ καποιον τριτο ή να σταθει αιτια για την απωλεια ενος και παραπανω παιδιου που ερχεται κ χανεται. Οποτε, βρισκω απο τη μερια μου τουλαχιστον να πω στον ανθρωπο που δεν γνωριζω οτι αυτο στα ματια μου ειναι ετσι-ανευθυνο.
Κ πώς οπως κ αν ειναι η αλλη μερια, ο άλλος ανθρωπος, η ιδια μπορει να επεξεργαστει κ να δουλεψει με την δικη της μονο πλευρα. Τον εαυτο της.