Originally Posted by
Remedy
παιρνεις σαν εκδοχη, να θελαμε κατι τετοιο και να το λεγαμε στον συντροφο μας, η να ηθελε κατι τετοιο και να μας το ελεγε;;;
γιατι, δεν ξερω πολλους που να το λενε..
εγω, αν ηθελα κατι τετοιο , δεν θα του το ελεγα. θα του ελεγα οτι πρεπει να χωρισουμε.
πιστευω οτι ουτε εκεινος θα μου το ελεγε. αν μου το ελεγε ομως, επισης θα χωριζα. δεν εχει νοημα για μενα να μενω με εναν ανθρωπο που θελει καποια αλλη, εστω και μονο για σεξ.
αν υπαρχουν ζευγαρια που πραγματικα ειναι καλα μεταξυ τους ερωτικα, δεν εχουν βαρεθει, και πηγαινουν με αλλους, το λενε μεταξυ τους και το δεχονται, με γεια τους με χαρα τους. εγω δεν το καταλαβαινω και δεν λειτουργω ετσι, ουτε γνωριζω τετοια ζευγαρια.
ενα ζευγαρι γνωριζα καποτε (οχι φιλοι μου) που ελεγαν οτι λειτουργουν ετσι, αλλα δεν ηταν ποτε ερωτευμενοι μεταξυ τους, γι αυτο και δεν νοιαζονταν με ποιους θα πανε... ηταν και οι δυο οσα πανε κι οσα ερθουν. τελικα χωρισαν γιατι ο "οσα πανε" συζυγος, τα εφιαξε με μια αλλη... ειχαν "ανοιχτο" γαμο ταχα για να αντεξει και να περνανε καλα χωρις να λενε ψεματα, ουτε αντεξε, ουτε περνουσαν καλα. η κοπελα ηθελε διακαως παιδι που ο αλλος δεν ηθελε, ουτε παιδι εκανε, ουτε ανδρα ειχε. σαν τα μουτρα της τα εκανε...
εκτος αν δεν μιλαμε για γαμο, αλλα για φαση μολις γνωρισεις καποιον, δεν εχεις συναισθηματα για τον αλλον, ουτε εχετε δεσμευθει με αποκλειστικοτητα, και κανεις κι αλλες γνωριμιες μεχρι να δεις τι θελεις να κανεις. αλλο αυτο. εδω μιλαμε για αποκλειστικη δεσμευση/ γαμο.