Originally Posted by
Sonia
Δεν λέω ότι είναι τα ίδια πράγματα. Όπως δεν συνηστούν σε όλους τους ασθενείς leponex ή οτιδήποτε άλλο, δεν συνηστούν σε όλους επέμβαση. Αν έχεις ένα κομμάτι του δίσκου καρφωμένο στο νεύρο δε θα φύγει από μόνο του και ξέρω άτομο που επειδή ανακουφίστηκε προσωρινά με συντηριτική αντιμετώπιση απέφυγε την επέμβαση και τώρα κάθε λίγο και λιγάκι είναι τάβλα στο κρεββάτι. 5 χρόνια νεώτερη από εμένα. Ας μη βγούμε εκτός θέματος.
Εννοείται ότι η boo έχει κάνει μεγάλο αγώνα και σημαντικά βήματα προόδου. Αν ο συγκεκριμένος ιατρός ήταν εδώ θα του έλεγα μω΄ρε μαλάκα δεν μιλάνε έτσι, τον ξενίζεις τον άλλο και τον κάνεις εχθρό σου. Δεν μιλάω με το γιατρό, με τη boo μιλάω και της λέω μια άλλη οπτική, ότι ίσως να θέλει μια άλλη αντιμετώπιση το θέμα της φαρμακευτικά και της το έχουν πει πολλοί.
Δεν αναιρεί το ένα το άλλο, ούτε τους στόχους της για τη σχολή, ούτε τον αγώνα που έχει κάνει, ούτε τίποτα. Ούτε θα αναιρέσει όλα τα άλλα για το θέμα της υγείας της. Απλά θεωρώ ότι η υγεία έχει προτεραιότητα σε σχέση με όλα τα άλλα. Έχω πει πολλές φορές ότι κανείς δεν μπορεί να μπει στην θέση της και ότι θέλει θα κάνει. Συζήτηση κάνουμε, μπορεί ο καθένας απο εμάς να λέει και μπούρδες. Αφού άνοιξε το θέμα, το συζητάμε. Αν δεν θέλει η ίδια να το συζητήσει άλλο ή την χαλάνε αυτά που λέω και δεν θέλει να γράφω, ας το πει η ίδια. Δεν υπάρχει πρόβλημα ούτε είναι κάτι προσωπικό. Νομίζω ότι τον σεβασμό και την εκτίμηση την έχει από όλους μας εδώ μέσα, δεν το αμφισβητεί κανείς αυτό.