Originally Posted by
joen
γεια σου xika!
δε θελω να σε επιρρεασω, απλα εγω ειχα καποιες παρενεργειες απο το cipralex, αλλα ειναι+ο οργανισμος μαλλον του καθενος.
ουτε εγω ειχα ξαναπαρει φαρμακο +τη 2η μερα που πηρα το μισο χαπακι του cipralex ειχα φοβερη ανησυχια (ολο το βραδυ ηταν εφιαλτης) +ενιωθα +καψιματα στα μπρατσα +στο στομαχι. παρολα αυτα τα συνεχισα για 5 μηνες με παραπονα για τα καψιματα!!
κοιτα, μου εκαναν "πολυ καλη" δουλεια με τις κρισεις πανικου (που ειχα εγω), +πρεπει να ναι καλο φαρμακο, απλα αν δεις οτι σε ενοχλει κατι συστηματικα, να το πεις στο γιατρο σου+ αν σου πει οτι "θα περασει,ολα καλα κτλπ.." αλλα εσενα εξακολουθει να σε πειραζει να παρεις+1 δευτερη γνωμη απο καποιον αλλον ειδικο.
οταν πηγα σε αλλους γιατρους μου ειπαν ολοι οτι κανονικα, επρεπε να αλλαξω αγωγη καιρο πριν, +οτι ο καθενας βρισκει αυτο που ταιριαζει καλυτερα στον οργανισμο του.
απλα σε περιπτωση που συνεχιζει να σε πειραζει σκεψου οτι τοσα αλλα ατομα εδω μεσα δε τα πειραζε ιδιαιτερα.
εμενα μου χουν μεινει καποια καψιματα αλλα δε ξερω αν ειναι τελικα απλως ψυχολογικα, παντως ξανα ξεκινησα αγωγη με zolotrin με μικρη ποσοτητα αρχικα (1/4 χαπι) και την αυξησα σταδιακα για να συνηθισει ο οργανισμος μου.
και μη ξεχνας να παιρνεις τα ηρεμιστικα πουσου χορηγησε ο γιατρος σου. κανουν καλη δουλεια μεχρι να συνηθισεις το cipralex..
αυτα οσο αναφορα απο τις δικιες μου εμπειριες! ελπιζω να βοηθησα καπως.