niki18 ,
μην αγχωνεσαι για τη κατάσταση σου...νοιωθεις άσχημα...είναι ανθρώπινο...
όλοι περνάμε δύσκολες καταστάσεις...και εσύ είμαι σίγουρη οτι θα νικήσεις...
και εγω είμαι σε μια πολλη δύσκολη κατάσταση...προσπαθώ...όπως και εσύ προσπαθείς...και μόνο που ανακοινώνεις και μοιράζεσαι τη κατάσταση που βρίσκεσαι είναι μια μεγάλη προσπαθεια.
είχα πάει σε ψυχολόγο και με βοήθησε πολύ.
Όλα είναι στο μυαλό μας....αν θα δούμε το ποτήρι γεμάτο η αδειο...
είσαι στα καλύτερα σου χρόνια.....μη φοβάσαι....
κάτι που έμαθα απο τις συνεδρίες και θέλω να το μοιραστώ μαζί σου είναι ότι
πολλές φορές σε δύσκολες καταστάσεις επιλέγουμε ,ασυνείδητα ,ακατάλληλα ατομα... άσχημες συνθήκες και γινόμαστε χειρότερα....
ας πούμε εγώ διαλεγα μουσικη πολυ καταθλιπτικη , ανθρωπους κλειστους και δυστροπους...ασχολίες εγκεφαλικες......δηλαδη όλα αυτα μου ετρωγαν οτι μου ειχε απομεινει για να βοηθησω τον ευατο μου....
συνέχεια σκεφτόμουνα και εβρισκα λάθη ,δικα μου λαθη ....
πρόσπαθησε να χτίσεις τη μέρα σου με χαρουμενα πραγματα...ευχαριστα....
απο το πρωι που ξυπνας...μεχρι το βραδυ....πες στον εαυτο σου πως εισαι μωρο και πρεπει να το προσεξεις....και βρες ασχολιες ενεργητικες...οπως το περιπατο που ειπε ο αλεχ .... η χορο η γυμναστικη η μια πολεμικη τεχνη....
θα δεις οταν βρεις το τροπο ....να τα προσπερνας θα ανακουφιστεις και θα εισαι ηρεμη....και δυνατη....και θα μαθεις και να βοηθιεσαι απο τους αλλους...να μη τα κανεις ολα μονη σου....
να χαιρεσαι και να προσεχεις τον ευατο σου....
ολα θα πανε καλα...και οταν μιλησεις με ψυχολογο ....θα δεις ....ολα τα ασχημα θα υποχωρησουν και θα ερθει φρεσκος αερας στη ψυχη σου....
let the sunshine in......