Την κουβέντα την ελέγχεις. Δεν θα το φέρει λοιπόν. Υπάρχουν και υπεκφυγές. Σε καμία περίπτωση δεν θα χρειαστεί να δώσεις αναφορά σχετικά με το αν έχεις κάνει σεξ ή όχι . Και καμία δεν μπορεί να καταλάβει , πίστεψέ με ! Επειδή έχω κατά νου παρόμοιες περιπτώσεις αρκετών γνωστών νέων , σε διαβεβαιώνω, κανένα ώφελος δεν θα έχεις με εκμυστηρεύσεις. Στο πιο άθλιο ενδεχόμενο που υπάρχει ; Τον βάζεις και τελειώνεις αμέσως ; Πουλάς παραμύθι ότι σου αρέσει πολύ και ανυπομονούσες να κάνετε σεξ και μαζί της είναι κάτι μοναδικό που δεν το ... έχεις ξανανοιώσει και είναι ... τελείως διαφορετικό κτλ ! Υπέρ σου θα λειτουργήσει ! Αλλά δεν θα συμβεί ούτε αυτό . Σε περίπτωση που αρχίσεις εξομολογήσεις, δεν ξέρεις που μπορεί να τις αναμεταδώσει και πότε θα τις βρεις μπροστά σου. Θες παράδειγμα γυναικουλίστικης αντιμετώπισης τέτοιων δεδομένων ; Δες τι γράφουν κάποιες .... στο φόρουμ , σχολιάζοντας το θέμα που άνοιξα, γράφοντας ότι η γυναίκα μου , έχει αραιώσει το σεξ μαζί μου ! Να σου πω και το άλλο ;;; Η ασχετοσύνη των γυναικών , είναι τέτοια , που άπειρες ακόμη , όχι 22χρονες αλλά και μεγαλύτερες, πιστεύουν ότι υπάρχει ... ανατομική παρθενιά στους άνδρες, σντίστοιχο του παρθενικού υμένα των γυναικών !
Το τελικό συμπέρασμα ; Ψάχνεις κάποια που να μη σε χαλάει και να θέλει σεξ μαζί σου για να ξεκινήσεις. Μην μπεις σε διαδικασίες ... διάρκειας, οργασμών και δεν ξέρω τι , γιατί θα μπλέξεις, θα βαλτώσεις, δεν θα σου προσφέρουν τίποτε και δεν θα λύσεις κανένα πρόβλημα.