Originally Posted by
jasmine22
Εγώ περνώ πρωί: pregabaline 75 mg ,akineton 4mg και επειδή έχω και υποθυρεοειδισμό περνώ Τ4 των 75 mg ! Μεσημέρι: pregabaline 75 mg ,espoza 30 mg! Απόγευμα : milithin 300mg και επειδή έχω υπερπρολακτιναιμια παίρνω και dostinex ( cabergoline )αλλά ανά μία μέρα αυτό ,δλδ το περνώ Δευτέρα ,Τετάρτη ,παρασκευή και Κυριακή ! Βράδυ : zoxil 10 mg ,akineton 4 mg , pregabaline 75 mg ! Επίσης στο πολύ άγχος μου έχει πει ν περνώ xanax 0.5 mg ! Αυτά με την φαρμακευτική! Η οριακή προσωπικότητα τι σύμπτωματα εμφανίζει ? Αν θέλεις μπορείς ν μου απαντήσεις ? Σευχαριστω επίσης για ποιο λόγο τα φάρμακα μπορεί ν θέλουν αλλαγή μετά από καιρό ?ίσα ίσα δνε θα έπρεπε ν είναι σταθερή η αγωγή μου για να έχω καλύτερα σταδιακά αποτέλεσματα?ο γιατρός μου με βλέπει ανα τρίμηνο περίπου και ότι χρειαστώ τον περνώ τηλ! Δνε κάνουμε ακριβώς ψυχοθεραπεία απλά με βλέπει ,του λέω τους προβληματισμούς μου και κοιτάζει αν χρειάζεται κάτι ν βάλει η να αφαιρέσει από την φαρμακευτική! Ανά διαστήματα κάνω ψυχοθεραπεία με άλλον ψυχολόγο αλλά έχω ν πάω καιρό γιατί πιο πολύ με προβληματίζει η συζήτηση που κάνουμε ! Ελπίζω ν σε καλύψα και ν μου πεις την γνώμη σου πάλι ! Σευχαριστω πολύ για την απάντηση χαίρομαι που κάποιος έδωσε μια απάντηση στα ερωτηματικά μου , ν είσαι καλά εύχομαι !! Σε ευχαριστώ,περιμένω απάντηση :-)