Νεαρή ανώριμη και κακομαθημένη (οι χαρακτηρισμοί είναι δικοί σου..) αστερία, το πρόβλημα σου κατά την άποψη μου είναι πως διακατέχεσαι από το σύνδρομο του \"that\'s the one i was waiting for\"...
Πρόσεξε λίγο τι έχεις γράψει..
Η ίδια λες πως στην αρχή κάθε σχέσης είσαι κατενθουσιασμένη , μόλις συνταιριάζεις με κάποιον λες από μέσα σου\"ΝΑΤΟΣ, ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ\", παραδέχεσαι πως ΝΟΜΙΖΕΙΣ ότι είσαι ερωτευμένη, οι σχέσεις σου κατά κανόνα (πλην της τρίχρονης) είναι βραχύβιες.
Έχω την εντύπωση πως δημιουργείς προσδοκίες σε κάθε νέα σου σχέση, οι οποίες όμως από τη στιγμή που δεν είσαι ερωτευμένη - όπως νομίζεις - με τη πάροδο του χρόνου αυτοδιαψεύδονται, με αποτέλεσμα να μη μπορείς να αποκολήσεις από τη σχέση σου προφανώς λόγω ενοχικού συνδρόμου για την συμπεριφορά σου, μια και σ\' αρέσει εν τω μεταξύ να φορτώνεις τα κεφαλάκια των συντρόφων σου με κερατοειδείς αποφύσεις δίκην ταράνδων....
Το σημείο καμπής ξεκινά από τη στιγμή που δεν απολαμβάνεις το σεξ με εκείνον που θα προσδοκούσες κάτι διαφορετικό ή που θα σε γέμιζε τόσο πολύ, που δεν θα είχες την ανάγκη να ικανοποιείς τις βιολογικές σου ανάγκες με άλλους.
Το πρόβλημα σου κατά τη γνώμη μου , είναι πως κανείς απ\' όλους όσους είχαν την ατυχία να σε γνωρίσουν, δεν ήταν εκείνος που περιμένεις, κατά πάσα πιθανότητα δεν έχεις γνωρίσει ακόμη τον άνθρωπο που η παρουσία του στη ζωή σου, θα γέμιζε κάθε σου σκέψη, θα έκανε τη καρδιά σου να χτυπάει πιο γρήγορα, θα σ\' έκανε να χοροπηδάς ακόμη και στον ύπνο σου...
Κάθε αρχικός ενθουσιασμός σου κατέληγε σε μια απογοήτευση που δεν μπορούσες να καταλάβεις, υποσυνείδητα όμως το ήξερες και έβρισκες διέξοδο στο... κεράτωμα .
Δεν είσαι ούτε η πρώτη, ούτε η τελευταία...
Στη θέση σου δεν θα πετούσα χρήματα για να πάω σε ψυχολόγο και να μου πει αυτά που ενδόμυχα γνωρίζω.
Το ότι πήρες την απόφαση να γράψεις σ\' ένα φόρουμ για το πρόβλημα που δημιουργεί η συμπεριφορά σου στους άλλους, αν μη τι άλλο δείχνει πως δεν είσαι αναίσθητη και με την αυτοκριτική σου δείχνεις να είσαι σε καλό δρόμο. Απλά δεν έχεις γνωρίσει τον άνθρωπο που θα κάνει τις προσδοκίες σου πραγματικότητα και σ\' αυτό το τομέα θέλει λίγη υπομονή. Η κάθε νέα σχέση , θέλει κάποιο λίγο χρόνο για να ωριμάσει και να φανεί προς τα που βαδίζει.
Υ.Γ. Βλέποντας τον \"πιπεράτο\" τίτλο, θέλησα εκ προοιμίου να σνομπάρω το θέμα και δεν το άνοιξα ούτε κάν για να το διαβάσω.Η σε λίγη ώρα απογείωση της συμμετοχής, υπερνίκησε την αρχική μου σκέψη και όχι μόνο διάβασα το θρεντ, αλλά το δυστύχημα είναι πως τελικά είχα και κάτι να πω. Και λέω \"δυστύχημα\", ορμώμενος από την σε προηγούμενα θρέντς συζήτηση περί θεματολογίας στο φόρουμ, όπου ο υποφαινόμενος διατηρούσε την άποψη πως όλα τα θέματα μπορούν και πρέπει να συζητούνται σ\' ένα φόρουμ ψυχολογίας χωρίς στεγανά, απλά θεώρησα πως ο καθένας ιεραρχεί διαφορετικά τα θέματα και κατέταξα το τόπικ χωρίς καν να το διαβάσω σε θέμα ήσσονος ενδιαφέροντος για μένα από τον τίτλο και μόνο . Εν τούτοις , βλέποντας την συμμετοχή, αναθεωρώ εκ βάθρων την άποψη μου και παραδέχομαι πως ζητώ πράγματι πολλά περισσότερα απ\' όσα μπορεί να δώσει σαν βήμα διακίνησης ιδεών ένα φόρουμ ψυχολογίας...
Το να απιστεί κανείς στις σχέσεις του, είναι προφανέστατα πολύ πιο σοβαρό ζήτημα από θέματα πολιτικής...