28...εσύ πόσο είσαι; Πότε έκανες τα παιδιά; Οι συνεδρίες σε έχουν βοηθήσει καθόλου; Πρέπει να αρχίσεις να λύνεις μια μια τις φοβίες σου
Ναι κάνω αγωγή χρόνια τωρα
Printable View
Αυτο που παρατηρησα εγω με εμενα ειναι οτι οι φοβοι εγιναν πιο εντονοι με τον ερχομο των παιδιων.Και στην ουσια δεν ηταν φοβος θανατου...αλλα φοβος τι θα γινουν τα παιδια αν εγω παθω κατι.Και συνεχως παθαινα εννοειται...ψυχοσωματικα φουλ.Οσο τα παιδακια μεγαλωνουν ολο αυτο ηρεμει.Αυτο που χρειαζεται ειναι να μην κλεινεσαι μεσα.Εγω με τα παιδια ολο εξω ημουν.Παρκα,κουνιες,βολτες καθημερινα.Αλλιως θα ειχα σαλταρει.
Έχεις πολύ δίκιο κ εγώ μετά τα παιδιά οι φόβοι μου δυνάμωσαν κ σκέφτομαι πως αν πάθω κάτι το θα γίνουν αυτά.
Έχει τύχει πχ να στραβοκαταπιω κ να φοβηθω κ από τότε μου έχει μείνει φοβίες κ τρώω με έννοια.
Εγώ όταν μεγάλωσε λιγο το πρώτο μου παιδί κ πήγε 8 μηνών κ λέμε α ωραία θα βγαίνουμε έγινε το πρώτο lock down.
Πέρσι είχαμε δεύτερο κ τώρα που να πάω με νεογέννητο σχεδόν μονο καμμια βόλτα με το καρότσι.
Σίγουρα πιστεύω παίζει ρόλο κ η ηλικία κάτι φορές όσο μεγαλώνουμε πιο πολύ φοβόμαστε.
Εγώ είμαι 38.
Αλλιώς φοβάσαι στα 20 λες α δεν θα είναι κ τίποτα.
Έκανα συνεδρίες από το 2014 και νόμιζα ότι με βοηθήσουν τελικά έκανα λάθος βρήκα τέλη του 15 μια ψυχολόγο με βοήθησε να αρχίσω να εξωτερίκευω τα συναισθήματα μου και από το 17 βρήκα μια ψυχίατρο που με παρακολουθεί μεχρι τώρα και παίρνω και αγωγή και κάνω και ψυχοθεραπεία και με βοηθάει
Όταν δεν είσαι καλά θέλει συχνές συνεδρίες για να δουλέψει
Σκέψου όταν είμαι σε κρίση πάω μια φορά την εβδομάδα
Είναι πολύ δύσκολες καταστάσεις όλες αυτές
Θέλουν δουλειά αλλά πίστεψέ με όλα με το καιρό γίνονται καλύτερα
Σκέψου ότι έχεις μια όμορφη οικογένεια που σε χρειάζεται
Όταν δεν είσαι καλά παιρνε αγκαλιά τα παιδιά σου δεν υπάρχει καλύτερο από μια ζεστή αγκαλια
Από πολύ μικρή δλδ βασανίζεσαι με αυτά.
Εμένα ξεκίνησαν στα 34.
Άσχετο με το θέμα μας από χθες το φόρουμ έχει μορφή σαν να μπαινω σε ιστοσελίδα.
Γιατί?
Φαντάσου ότι πρέπει να κάνω μεγέθυνση για να μπαίνω στα θέματα.
Έχω πατήσει εγώ κάτι η έχει αλλάξει το φόρουμ προβολή?