Βελισάριε συνεχίζεις να σκουζεις.
Λογικο αν σκεφτείς ότι πιαστηκες σαν αρουρι στην φάκα.
Βελισάριε (ωραίο όνομα για τρολ ) μπαίνεις για πρώτη φορά και ανοίγεις κατευθείαν θεμα και το πας με την μια στην σωστή υποκατηγορία.
Ένας νέος συνήθως που μπαίνει δεν έχει αυτή την άνεση και πολλοί λένε
Συγνώμη δεν ξέρω αν το έβαλα στην σωστή κατηγορία.
Αλλά άντε πες έχεις μια εξοικείωση ( πρέπει να βρεις μια δικαιολογία) και ας το παραβλέψω αυτό.
Ακολουθείς πάντα το ίδιο μοτίβο.
Μπαίνεις στην αρχη φουριοζος με ένα κατεβατο από λέξεις αλλά έχεις σκεφτεί μόνο την αρχή.Μετα ανάλογα τι και πως θα σου απαντήσουν , αρχιζεις να αυτοσχεδιάζεις.
Στα χω πει τοσες φορές ότι δεν έχουν αληθινό συναίσθημα τα γραπτά σου .
Μας λες ότι πονάς και το πόσο δυσβάσταχτη είναι η ζωή σου και προς το τέλος πετας αυτό ------Γενικά ειμαι πολυ πιστό και ταπεινο παιδι (θα σας προκαλουσα να ρωτησετε ολους τους φίλους μου και την οικογενεια μου για να το επιβεβαιωσετε χαχαχα)---
Χαχα είσαι σοβαρός ρε φίλε; Τι γράφεις !! Αυτό είναι γνήσια τρολια
Αχου το κακόμοιρο το παιδάκι από κει που ήταν ένα βήμα πριν την ψυχολογική κατάρευση ,βρίσκει την δύναμη και το σθενος να μας βγει και χιουμορίστας τρομάρα του
Επειτα γιατί δεν συνεχίζεις να γράφεις; Σου απάντησαν τόσα άτομα και με μακροσκελή κείμενα.Εσυ μόνο ευχάριστιες δίνεις και απαντάς σαν ρομπότ.
Που είναι η αρχική ορμή σου και η λογοδιάρροια του πρώτου ποστ;
Έπειτα ορκίζεσαι στον τάφο του παππού σου και λες οποίος θέλει να με βρει στα σοσιαλ.Εννοειτεε ότι δεν σε πιστεύω γιατί όλη σου η ζωή είναι μέσα στο ψέμα.
Από τους αμέτρητους κλώνους σου , βρήκα έναν που λέει πολλά για σένα και όταν κατάλαβαν ότι εισαι τρολ , σε γλεντησανε.
Ο noctis εμφανίζεται στην πέμπτη σελίδα και σου κάνει ωραία πλακα.
https://forum.psychology.gr/threads/...BA%CE%B5%CE%B9