Ναι μου άρεσε το χακί η εκπαίδευση ,η δράση ...θα πάω σε μια βδομάδα γιατί δεν έχω λεφτά τωρα
Printable View
Ο ψυχολόγος δεν είναι ο Θεός που θα σου αλλάξει την όποια διαστρευλωμένη οπτική μπορεί να έχεις για ορισμένα θέματα. Ίσως χρειαστεί πολύ χρόνο, ίσως και όχι. Το θέμα είναι πως εσύ ο ίδιος πρέπει να δουλέψεις πάνω σε αυτά που θα σου πει. Δεν αρκεί απλά να τα ακούσεις.
Όντως φίλε αυτό που λες το έχω παρατηρήσει δηλαδή η πολύ σκέψη με βλάπτει έτσι παθαίνω κρίσεις άγχους το οποίο είναι φρικτό πράγμα μια αδιέξοδος για αυτό πρέπει να μην δείνω σημασία σε μια σκέψη που με βασανίζει και έτσι αυτή αποδυναμώνεται μέχρι που παύει να υπάρχει
Ενας ψυχολογος θα σε βοηθησει να φτιαξεις λιγο την αυτοπεποιθηση σου.Πραγμα το οποιο παιρνει καιρο αλλα εχει αποτελεσμα.Να πας και να εισαι δεχτικος σε αυτα που σου λεει,να εισαι δεχτικος στη δικη σου την αλλαγη .Επισης να κανεις πραγματα στη ζωη σου,να περνας ομορφα,να εχεις χομπι ,να βγαινεις πολυ βασικο αυτο.Μη καθεσαι και μιζεριαζεις και σκεφτεσαι μονο αυτο γιατι ετσι πεφτεις ψυχολογικα και μετα κομπλαρεις.Και γινε πιο κοινωνικος.Ξεκινα με τους γονεις σου,τους φιλους,τους γνωστους ξεκινα και αρχισε να γινεσαι πιο κοινωνικος ,να μιλας πιο πολυ,να ανοιγεις συζητησεις .Μπορει να μη σου ειναι ευκολο στην αρχη αλλα μετα απο λιγο θα δεις πως θα αλλαξεις.Και αυτη η κοινωνικοτητα θ ασου βγει και στις κοπελες.Τελος μη φοβασαι στη ζωη ν ατσαλακωθεις,να φας χυλοπιτα,να αποτυχεις.Αυτα σε κρατανε πισω.Δεν εγινε τπτ απολυτως αν προσεγγισεις μια κοπελα και φας χυλοπιτα.Εμπειριες κι αυτες.
Σαν άτομο που γενικά είχα στοιχεία κοινωνικής φοβίας μικρή, έχω να πω ότι σίγουρα κάποια πράγματα έχουν ρίζες στα παιδικά και εφηβικά χρόνια, αλλά θεωρώ ότι ο άνθρωπος μπορεί να αλλάξει ή αν θέλετε να βελτιωθεί πάρα πολύ, σε όλους τους τομείς της ζωής του και στον χαρακτήρα του τον ίδιο. Το βασικό είναι να ζορίσεις τον εαυτό σου να κάνει βήματα. Αν λες "Είμαι ντροπαλός, οι γονείς μου κάναν λάθη, αυτός είναι ο χαρακτήρας μου και δεν αλλάζει" , τότε την πάτησες.
δεν το ξερω αν ο ανθρωπος αλλαζει με το ετσι θελω , μπορει και ναι, μπορει και οχι, αλλα αυτο που γραφω τοχω διαβασει, δεν το κατεβασα απ την κεφαλα μου ....
ημουνα κι εγω συνεσταλμενος , και παραμενω , αλλα εχω αυτοπεποιθηση , σε πολλους τομεις ........μονο στις γυναικες , την αυτοπεποιθηση θα στην δωσουν οι ιδιες οι γυναικες , εχοντας επιτυχιες πιστευω .....
Δε συμφωνω με αυτο που λες .Ναι μεν ισχυει αλλα περιθωρια βελτιωσης μπορουν να υπαρξουν για ενα παιδι 20 ετων.Το εχω δει και σε δικο μου ανθρωπο που ειναι πανω απο 30 ετων.προφανως δεν αλλαζει ριζικα ενας ανθρωπος κατι τετοιο δεν γινεται ουτε στα μικρα παιδια.Ο καθενας εχει το χαρακτηρα του.Καποιοι ανθρωποι ειναι πιο ανασφαλεις.Αλλα μπορει να καλυτερεψει αρκει να ειναι δεκτικος στο να αλλαξει.