Quote:
Originally posted by ΜΑΙΡΗ30
Αγαπητή giota.
Τα λόγια είναι σαν να βλέπω το παρόν και το ίσως το μέλλον αυτής της σχέσης. Η αλήθεια είναι οτι τρόμαξα με όσα διάβασα.Δεν έχω τη δύναμη, ξέρω οτι έτσι θα είναι πάντα. Για να φύγω πρέπει να αγαπήσω κάτι από μένα, δεν ξέρω τι. όλη αυτή η κατάσταση με έχει παγώσει και αμφιβάλλω πολύ για τον εαυτό μου, έχω ΄χασει τη δύναμή μου. Νιώθω οτι δεν είμαι γυναίκα, οτι είμαι άχρηστη και δεν αξίζω τίποτα. Σκέφτομαι οτι αν εκέινος έχει άλλη σχέση, καλά κάνει και έχει, διότι εγω το επέτρεψα.Οταν αρχίσαμε να έχουμε προβλήματα σεξουαλικά, έγω καθόμουνα και δεν έκανα κα΄τι δραστικό, μόνο τον κανακευα!!!!!! Θα περάσει μωρό μου....κτλ. Οταν γυρίζω σπίτι μου όσο καλή δίαθεση και να έχω, όταν είναι και εκείνος εκεί, με κάνει χάλια, όλο παράπονα για την δουλειά και το πόσο κουράζεται. Δεν βρίσκω σημείο επαφής, μόνο το τι κάνει εκείνος τον νοιάζει.ΑΔΙΕΞΟΔΟ!!!!!!!
Χρωστάω πολλά στον εαυτό μου....αυτόω δεν αγάπησα ποτέ και αφήνω το καλύτερο κομματι μου να το εκμεταλλέυονται άλλοι.
εαν τα θυμαμαι καλα τα πραγματα, ξεκινησες αυτο το θεμα υποστηριζοντας οτι ο φιλος σου λογω του κομπλεξ κατωτεροτητας του, φερεται κατα τον τροπο που ειπες και δημιουργουνται τα θεματα που συζηταμε.