Originally Posted by
Macgyver
πρωτοκαταλαβα οτι κατι δεν παει καλα με την διαθεση μου το 1997, τον επομενο χρονο ζητησα επαγγελματικη βοηθεια , και το 1999 πηγα σε ιδιωτη ψυχιατρο, ξαναλλαξα ψυχιατρο το 2000 , και απο τοτε αρχισε ο Γολγοθας της κτθλψης , το 2002 ηταν η τελευταια φορα που πηγα διακοπες , εκανα δεσμο, και εκτοτε ολο υποτροπιαζω .........αλλαξα παλι γιατρο το 2010 , καλος ηταν , εκανα και ψυχοθεραπεια , μειωσα τα ζαναξ απο 9mg σε 3 mg to 1/20 , εκοψα το αλκοολ εντελως που ειναι ενα απο τα συμπτωματα της κτθλψης ( καταχρηση ουσιων και αλκοολ) τον 5/20 , ειχα πολυ καλη παιδικη ζωη, δουλεψα απο το 1988-2004 , δημιουργησα , εβγαλα χρηματα , ειχα κοινωνικη ζωη, κι ομως επαθα κτθλψη , δλδ. δεν ξερω γιατι επαθα κτθλψη , ουτε εχω βρει καποια θεραπεια γι αυτην , εχω κοινωνικα αποσυρθει απο το 2005, δεν μευχαριστει τιποτα , ειχα πολλα χομπυ και γυμναζομουν απο το 1986 -2012 μετα η κτθλψη ηταν τοσο εντονη που ουτε αυτο μπορουσα να κανω .......η κτθλψη ειναι ασθενεια , που δεν ειναι γνωστο γιατι πληττει καποιον, παντως ταντικαταθλιπτικα ( που ταχω παρει ουσιαστικα ολα ) απλα σε κανουν απαθη , ειναι σαν ζω μια κολαση ......οποτε καταλαβαινω ολους οσους εχουν κτθλψη .......την εχω παλεψει οσο μπορουσα , οπως ειχα την θεληση και την δυναμη να κοψω ιδιας δυναμεις το αλκοολ .........δεν υπαρχει θεραπεια μεχρι στιγμης για την κτθλψη , το ειδα και σενα ντοκυμαντερ του BBC , δεν πα να λετε οτι θελετε ( οι αντιρρησιες ) .......ειμαι 60 ετων , εχω συναντησει κι εχω μαχηθει κι αλλες δυσκολες καταστασεις στην ζωη μου , αλλα η κτθλψη δεν παλευεται ......ζω με αυτην , αν αυτο λεγεται ζωη .......