Quote:
Originally posted by boubourina
hallo weird!
Ναι μαλλον ειναι λιγο γκα-γκα ο αντρας μου σε θεματα επικοινωνιας και παιδειας!
Του ειπα να μου\"κλεισει\" ενα ραντεβου με τα παιδια, και να εχω διωξει και τον μπεμπη απο το σπιτι εκεινη την ωρα και να μιλησουμε και οι 4 μαζι.
Τωρα να σας ρωτησω:
Να τα ανοιξω ολα τα χαρτια με την μια;
Δηλαδη, να κανω ανασκοπηση των τελευταιων χρονων; να θιξω τον μυθο της μητερας τους που λενε (και ξερω οτι δεν το πιστευουν) οτι δεν τα εγκατελειψε εκεινη αλλα οτι ηταν δικη τους επιλογη να μεινουν με τον μπαμπα τους και εμενα και οτι οποτε ηθελαν μπορουσαν να μεινουν με τη μαμα τους αλλα δεν ηθελαν;
Να θιξω το γεγονος οτι η μαμα τους μενει 5 λεπτα μακρια μας και οτι πρεπει να πηγαινουν και να μενουν καποιες μερες και στην μαμα τους για να μενουμε και εμεις λιγο μονοι αλλα και για να νιωσει και η μαμα τους λιγο την ευθυνη που εχει απεναντι τους, να τα φροντισει, να τους μαγειρεψει, να τα περιμενει τι ωρα θα ερθουν το ξημερωμα, να δεχτει την κριτικη τους..... να δει την γλυκα που ζει dolce vita με τον γκομενο 5 χρονια και δεν ξερει πως ειναι να εχεις 2 εφηβους;
Να τους πω ποσες φορες τα καλυψα, οταν εκλεψαν λεφτα, οταν μεθυσαν, οταν πηραν κατω απο την βαση στο σχολειο, οτβν επιασα το γκομενο να εχει πηδηξει κατω απο το μπαλκονι;
Να τους πω οτι στεκομουν προσοχη να μην τα ενοχλησω, να μην κανουν δουλειες, να μην εχουν υποχρεωσεις οταν μια ο ενας και μετα ο αλλος μπηκαν στη διαδικασια των πανελλαδικων;
Να τα θιξω ολα ή οχι;
Να τα ταρακουνησω, μηπως συνελθουν, ή να τα παω με το μαλακο;