σταματα εσυ να κλαις τον μακαριτη και θα εμφανιστει.
Printable View
Είχατε σχέση 1.5 χρόνο ... και πέρασε 1.5 χρόνος από τότε ... και είσαι 31 ;;; Από τότε, ειλικρινά ... με άλλον άνδρα πήγες ;;; ή το παίζεις Πηνελόπη 1.5 χρόνο και καλογέρεψες ;;; 1.5 χρόνος σεξουαλικής στέρησης ... είναι πολύ ! Γιατί δεν έχουμε άπειρα χρόνια, δυστυχώς.
Υπάρχει κανένας άλλος που να δείχνει ενδιαφέρον για σενα και να μην είναι αποκρουστικός για σένα ;; Αν ναι , θα έλεγα ... να φασωθείς μαζί του σήμερα. Αν το κάνεις και συνεχίσεις να σκέφτεσαι τον ... πρώην ... τότε ίσως έχει σημασία για σένα. Αν όμως είσαι στη στέρηση , τότε απλά έχεις κενό και δεν σου λείπει καθόλου ο πρώην , σου λείπει μια ανδρική παρουσία στη ζωή σου.
Τα σόσιαλ , μην τα παίρνεις στα σοβαρά. Μου κάνουν like κάποιες πρώην που είχαμε σχέση πριν 25 χρόνια και έχουμε γίνει φίλοι στο fb, χωρίς να έχουμε ειδωθεί ποτέ. Δεν λέει κάτι .
Καμια φορά σκέφτομαι όπως εσύ και θα θελα πραγματικά να δω τι θα σκέφτομαι μετά από κάποιον άλλο που θα γουστάρω, αλλά η μοίρα με έχει ρίξει σε ένα κωλοχωρι και χαιρι δε λέω να δω γενικότερα....
Πάρε παράδειγμα και από το πρώτο μου thread
https://forum.psychology.gr/threads/...44#post1187544
Δεν ξέρω αν έχεις νιώσει ποτέ αληθινά πάντως ξέρω ότι ένιωθα πολύ έντονα πράγματα για τον βλάκα και σκέφτομαι τι μπορώ να κάνω για να τον τσιγκλισω να βρω έναν τρόπο να τον δω έστω χωρίς να με διαλύσω άλλες φορές λέω πάλι ΣΥΝΕΛΘΕ.
Αλλά Σίγουρα θα θελα γρήγορα να σου απαντήσω αν θα νιώθω το ίδιο μετά από κάποιον άλλο... εύχομαι να επανέλθω μ'αυτο.
Πιθανότατα, με βάση όσα λες, είσαι από τις γυναίκες , που έχουν "φάει" χρόνια με σπουδές , δουλειά κτλ και δεν έχεις ... "καβάτζες" , όπως πολλές άλλες. Και μικρές πόλεις και χωριά, σίγουρα περιορίζουν περισσότερο την κατάσταση . Δεν έχεις καμία εφεδρεία , κανέναν να του "έδινες θάρρος" να έρθει να σε βρει κανα 3μερο .. να πας εσύ ... κάπως να ξεδώσεις. Ο πρώην , είναι λύση που σου έρχεται στη μοναξιά. Δεν θα τον επέλεγες σε καλύτερες συνθήκες. Οι λύσεις ανάγκης όμως , ελάχιστα προσφέρουν . Μη σε πάει πίσω κι άλλο και χάσεις κι άλλο χρόνο , γιατί προφανώς δεν αξίζει . Σκέψου εναλλακτικές, είναι η γνώμη μου. Πάντα υπάρχουν .
Δηλαδή πληρώνω το ότι επέλεξα να γίνω επιστημων βεβαίως βεβαίως, αυτό μου λες;χαχαχαχα. Όπως και να έχει ευχαριστω!
Αλήθεια θέλω να δω αν θα γίνει αυτό που λες πως και πως το περιμένω. Αν όχι, πάλι εδώ θα μαι να κλαίγομαι
Αγαπητή θεματοθέτρια,
τα πράγματα είναι πιο απλά απόσο πιστεύουμε. Οι σχέσεις κυλούν αβίαστα ή όχι. Ήσασταν μαζί για ενάμιση χρόνο, ήθελες και ήθελε, από κάποιο σημείο εσύ ήθελες εκείνος σταμάτησε να θέλει. Και γι αυτό το λόγο έφυγε. Οτι προβλήματα κι αν υπήρχαν άμα ήθελε να μείνει μαζί σου δεν θα έφευγε, θα τα λύνατε. Και εάν το μετάνιωνε που έφυγε, θα γυρνούσε πίσω (όχι με ένα μήνυμα αλλά με διεκδίκηση πραματική). Είναι καλή διακιολογία να λέμε πως είχε θέματα πχ με την σύνδεση ή άλλα ψυχολογικά αλλά η ιστορία δείχνει πως οι άνθρωποι που είναι ερωτευμένοι μπορούν να ξεπεράσουν τα εμπόδια τους γιατί είναι η ανάγκη τους να είναι είναι με τον άλλον. Οποιος δεν θέλει αρκετά προβάλει προβλήματα και δικαιολογίες και φεύγει. Και αυτός που μένει τα πιστεύει πλάθοντας ρομάντζα. Δεν ξέρω πόσο νόημα έχει να επενδύεις χρόνο, ενέργεια και σκέψη σε έναν άνθρωπο που δεν θέλει ή δεν θέλει τόσο όσο εσύ να είστε μαζί. Που δεν είναι ερωτευμένος πια. Το να επικοινωνήσεις μαζί του είναι το πιο εύκολο. Απλά του στέλενεις ένα "τι κάνεις" τόσο απλό.
Flame91 καλημέρα! Κι εγώ τα ίδια τραβάω.. Δυστυχώς θέλω ακόμη την πρώην μου, γνωρίζω πως επικοινωνεί με άλλους, υποψιάζομαι πως βγαίνει με κάποιον συγκεκριμένο, έχουμε χωρίσει σχεδόν 2 μήνες και η ψυχολογία μου είναι πολύ down.. Το έχω ξαναπεράσει όμως και στο τέλος το ξέρω πως θα βγω νικητής και θα προχωρήσω παρακάτω. Δυστυχώς ερωτεύομαι δύσκολα και αυτό με στεναχωρεί πως είχα τόσο αγνά και ωραία συναισθήματα για εκείνη αλλά εκείνη διάλεξε έναν διαφορετικό δρόμο.. Να είσαι δυνατή!
Δεν το λέω εγώ. Το τι λέω εγώ , ο Χ,Υ,Ζ δεν έχει καμία σημασία. Είναι η πραγματικότητα που παρατηρώ γύρω μας. Αν μου αρέσει ; Όχι . Αν το θεωρώ δίκαιο ; ΟΧΙ. Τι σημασία έχει ;;; Αυτή είναι και δεν την αλλάζουμε. Σπούδασες, κόπιασες και αντιμετωπίζεις αυτό που λες. Αν είχες πάει σε καμιά σχολή δημοσιογραφίας , κανάλι , μπαρ, νυχτερινό κέντρο , θα είχες 2-3 προφίλ στο fb γεμάτα με 5000 θαυμαστές το καθένα να σε παρακαλάνε. Παρόμοια και άνδρες που διάλεξαν αντίστοιχη πορεία . Κι αυτοί το ίδιο αντιμετωπίζουν . Αν ήταν dj ή personal trainer ή δάσκαλοι τους τέννις/σκι ή σεφ , θα είχαν χαρέμια.
Προχώρα μπροστά , όπως και να έχει και δράσε. Μην κάθεσαι . Η αναμονή δεν προσφέρει τίποτε.
Καλημέρα Balajohk! Λυπάμαι πολύ που περνάς τα ίδια, γιατί δεν μου αρέσει πραγματικά αυτά να γίνονται. Δηλαδή αφορά έναν ιδανικό κόσμο η ταυτόχρονη αμφίδρομη καψούρα πια. έχει περάσει πολύς καιρός που βασανίζομαι, και στη σχέση μας βασανιζόμουν βασικά....Σ' ευχαριστώ πολύ, αλλά μάλλον σε σενα πρέπει να δώσω περισσότερο κουράγιο, θυμάμαι εγώ στο δίμηνο ήμουν στα τάρταρα. Μπορεί δλαδή επαγγελματικά να προχωρούσα και προχωράω αλλά τι γινόταν μέσα μου η ψυχούλα μου το ξέρει. Νιώθω καλύτερα τώρα, αλλά όχι εντελώς καλά και που να πάρει με καίει και τον νοιάζομαι τον χαμένο, αλλά ξέρω ταυτόχρονα πως δεν μου αξίζει και όσο κι αν πονάω οφείλω στον εαυτό μου να βρω και να μείνω το απόλυτα αμοιβαίο.....καλή δύναμη φίλε μου, από καρδιάς!
Δυστυχώς πολύ σωστά τα λες, και αν και αγαπώ τη δουλειά μου και με πόνο έχω εξελιχθεί λέω γμτ γιατί να στερηθώ αυτά που περιγράφεις, γιατί σε άλλη δουλειά θα χα ένα σωρο επιλογές και είναι όντως άδικο. Εκτιμώ και θα κρατήσω τη συμβουλή σου, αν και στο παρόν διάστημα οι επιλογές μου και οι προοπτικές μου είναι ανύπαρκτες όσο και να το θέλω. όλο δουλειά, δουλειά, δουλειά και χαρά γιοκ. Από το internet δε δεν το συζητώ καν να επιδιώξω κάτι..
Flame91, θα σου περάσει να είσαι σίγουρη! Μόλις βρεις τον επόμενο. Ο οποίος θα έρθει εκεί που δεν το περιμένεις!! Σε ευχαριστώ για τις ευχές σου..
Πάντα υπάρχουν δυνατότητες, αρκεί να έχεις πάρει απόφαση να προχωρήσεις σε δράση . Μην αποκλείεις τίποτε. Εφόσον έχεις ευφυΐα , μπορείς να φιλτράρεις , να κρίνεις και να ξεσκαρτάρεις. Ακόμη και από ίντερνετ. Το είχα δοκιμάσει και αυτό όταν ήμουν ελεύθερος και είχε αποτελέσματα (και αποτυχίες, όπως όλα). Το πρώτο και σημαντικότερο , είναι να αφήσεις πίσω την απαισιοδοξία και την πεποίθηση ότι δεν μπορείς να κανεις κάτι . Αυτό δεν ισχύει για κανέναν , αν δεν είναι ετοιμοθάνατος ή φυλακισμένος. Όλοι μπορούν , πολλά.