Originally Posted by
Macgyver
γεια σου κοριτσι , δεν θελω φυσικα να σε προσβαλλω , αλλα δεν εχω συνηθησει τετοια περιβαλλοντα , και μαλιστα να με παει η αστυνομια , αυτο ειναι ανηκουστο για μενα , τσπαντων ....... δεν μου κανει εντυπωση αυτο που γραφεις για την οδοντοβουρτσα , παλι ομως ειναι εξω απο τα δεδομενα μου , αλλα για να μου λεει η νοσοκομα ' αμα ξερατε τι εχουν δει τα ματια μου εδω μεσα 27 χρονια ΄' .......ειναι τοσο ανευθυνοι ποιυ στο δωματιο μας που ημασταν 4 ατομα , ο ενας ηταν ΓαλΛος
και γνωριζωντας καλα Γαλλικα εκανα τον μεταφραστη , ελα ομως που αυτος διαγνωστηκε σε 3 μερες με κορωνοιο , μεχρι να βγουν τα μοριακα σε ολους που εκαναν μετα απ αυτο μουφυγε η ψυχη , μην εχω κολλησει, οχι δεν ειμαι καθολου νοσοφοβικος , ισως δεν κολλησα εχωντας κανει και τα 3 εμβολια ...............παντως αν εξαιρεσουμε τους ψυχοπαθεις που ηταν σχεδον ολοι , υπηρχαν πολλα καλοψυχα παιδια , δυσμοιρα , οπως ο συγκατοικος μου που ηταν τεραστιος , απ οτι καταλαβα δεν ειχε κανει τιποτα στην ζωη του, ηταν ψυχωτικος η ψυχωσικο συνδρομο, δεν τα ξερω αυτα , 64 ετων , τον φοβοσουν εκ πρωτης οψεως , κι ομως ειχε τοχε τοσο καλη ψυχη, που τουπαιρνα στην καντινα καθε μερα σαντουιτς , τοσα ευχαριστω δεν εχω εισπραξει ποτε στην ζωη μου , με θεωρουσε καλο του φιλο , μου φεροταν σαν καλο του φιλο, την υπεροχη 20χρονη λιβανεζα που δεν ειχε τιποτα απ οτι μουπε , που ειχε χαμογελο που σε σκοτωνε , που ερχοταν οπου καθομουν , ειζχε και τα καλα το το πραμα ...........αλλα απο ψυχιατρους ηταν αστα να πανε ...........κτθλψουλα εχω εγω .....