Πόσο είσαι εσύ αν επιτρέπεται;
Printable View
Σ' αυτό έχεις ένα δίκιο αλλά κάτι μου λέει ότι ακόμα κι αν την βρω δεν θα μπορέσω να την κρατήσω αν δεν μπορώ να κάνω σεξ άνετα εκτός κι αν ο σύντροφος έχει κάποιο απ' τα θέματα που προαναφέρθηκαν... Γιατί δεν ξέρω αν μπορώ ν' ανταπεξέλθω σε σχέση με συχνές σεξουαλικές επαφές...
Γνωμη μου οτι αυτο με τα παιδια καλυτερα να μη το συζηταμε καν ανθρωποι με ψυχολογικα θεματα. Φερνεις στη ζωη μια καινουρια ψυχη η οποια θα κληθει να δωσει μαχη στη δυστοπικη κοινωνια στην οποια ζουμε, δε φερνεις ενα αντικειμενο.
Δεν ειμαι μονο οι "υποχρεωσεις" που θα χεις εσυ απεναντι σε εναν ανθρωπο, ειναι και το οτι θα κληθει να αντιμετωπισει. Ισως ειναι η πιο απαγορευτικη περιοδος αναπαραγωγης του ανθρωπινου ειδους.
Εγώ προσωπικά και δεν μπορώ αλλά και δεν θέλω να κάνω παιδι για τους λόγους που είπες και εσύ.
Αλλά ξέρω πολλους που έχουν ψυχολογικά και κάνουν παιδιά.Άμα ηταν ο κοσμος που περνει φαρμακα να μην κανει παιδια ο μισος πληθυσμός και περισσοτεροι δεν θα κανανε παιδια.Γιατί αυτοί που δεν έχουν θέματα ψυχολογικά νομιζεις είναι καλοί γονεις?
Το ξέρω πολύ καλά ότι το παιδί δεν είναι αντικείμενο γι' αυτό και πριν πάρω αυτή την απόφαση θα το σκεφτόμουν πολύ καλά και μόνο αν ήμουν σίγουρη ότι μπορώ να το φροντίσω καλά θα το έκανα... Το ότι αγχώνομαι δεν σημαίνει ότι θα έπαιρνα την απόφαση ελαφρά την καρδία...