-
Καμια φορα διαλεγουμε τα λαθος ατομα για φιλους.Ισως σε εμας που ειμαστε αρρωστοι να φταιει η λαθος κριση, η αναγκη μας να βρουμε καποιον να μας καταλαβει η να επικοινωνησουμε παρορμητικα χωρις να το πολυσκεφτομαστε.Οταν ανακαλυπτουμε οτι τα ατομα που θεωρουσαμε φιλους μας ειναι σκαρτα ειναι φυσικο να απογοητευομαστε και μαλιστα διπλα λογω της ευαισθησιας μας, αλλα δεν ειναι ολοι οι ανθρωποι μοχθηροι για να τους αποφευγουμε..
-
Εγω και αν θελω να μεινω μονος αυτη τη περιοδο,κλεισμενος σπιτι μπροστα στον υπολογιστη.
Αλλα και λογω οικονομικων γιατι τα εκανα μανταρα,γλενταγα...γλενταγα ,ενα ατελειωτο γλεντι απο τα Χριστουγεννα περιπου μεχρι τα μεσα ανοιξης και τωρα που ειναι καλοκαιρι και επρεπε να εχω λεφτα,σκεφτομαι και το ευρω:(
Αλλος λογος ειναι οτι βαρεθηκα καποια ατομα.
Αλλος λογος ειναι ισως οτι γερναω και γινομαι ιδιοτροπος:P
Αλλα παντα ετσι ημουν μοναχικος απο το νηπιαγωγειο,εκτος ισως απο τα φοιτητικα μου χρονια που ημουν κοινωνικοτατος.
Εν πασει περιπτωση μου φαινεται οτι αυτο το καλοκαιρι θα ειναι απο τα χειροτερα γιατι χωρις επικοινωνια και νεες εμπειριες απο ανθρωπους θα ειναι κατα καποιο \"νεκρο\" σαν να μην ηρθε ποτε.
-
μη με παρεξηγησετε αλλα ...δε γαμιεται και το εξω και η κοινωνικοτητα???
οτι γουσταρετε κανετε ...αμα θες να βγεις βγες αν δεν θες δε γαμιεται το συμπαν λεω γω???
-
δεν σημενει οτι εισαι αρρωστος επειδη θθελεις να εισαι μονος εγω πασχω απο σχιζοφρενεια 9 χρονια κ θελω παντα κοσμο κ παρεες εχω βερι καποια ατομα που με δεχτηκαν με το προβλημα μου κ απαλυνουν τον πονο μου αρκει να βρεις τον σωστο κοσμο κ θα εισαι καλυτερα