Εμένα αυτές οι σκέψεις μου έρχονται όταν ακούω ή διαβάζω για ανθρώπους που βασανίζουν άλλους ανθρώπους ή που σκοτώνουν ζώα. Εκεί πραγματικά χρειάζεται να τον κόψεις κομματάκια τον άλλο, αλλά να μη πεθάνει....απλά να υποφέρει για να δει τη....γλύκα!
Printable View
Εμένα αυτές οι σκέψεις μου έρχονται όταν ακούω ή διαβάζω για ανθρώπους που βασανίζουν άλλους ανθρώπους ή που σκοτώνουν ζώα. Εκεί πραγματικά χρειάζεται να τον κόψεις κομματάκια τον άλλο, αλλά να μη πεθάνει....απλά να υποφέρει για να δει τη....γλύκα!
ειδικα οταν βασανιζουν/κακοποιουν/εκμεταλλευονται παιδια .......
....και όχι μόνο...προχθές έμαθα πως μιας γνωστής μας η κόρη, (13 χρονών), παραλίγο να πέσει θύμα βιασμού από ένα πακιστανό.
Για καλή της τύχη περνούσε ένα ασφαλίτικο. Δεν μπορείτε να φανταστείτε πως τον έκαναν τον πακιστανό πριν τον πάνε αυτόφωρο....
Εγω μπορω να το φανταστω γιατι το αγορι μου ειναι αστυνομικος και ξερω απο παρομιες περιπτωσεις...Τι να πω οτι ηταν κριμα?Μια φορα μου ειχε πει κατι παρομοιο το αγορι μου,για μια κοπελα που ηταν ναρκομανης και πηγαν να την βιασουν..Μου λεει ηταν ομορφο κοριτσι και πρεπει να ηταν στην αρχη αυτου του πραγματος.Πηγαν λοιπον 2 ατομα να την βιασουν-αν δεν κανω λαθος ηταν Αλβανοι αλλα δεν παιρνω ορκο και εγινε χαμος.Σε αυτη τη συμπλοκη του εσπασαν και ενα δοντι(του αγοριου μου)...Πικρα η κατασταση...
ntini μην φοβααι.απλες σκεψεις ειναι.μην μου πειτε οτι κανεις δεν εχει σκευτει τετοιες αηδιες?
ναι μωρε...το ξερω...απλα μερικες φορες τρομαζω στις σκεψεις που κανει καποιος...Να σου πω κομματακια δεν εχω σκεφτει να κοψω κανενα:PPPαλλα να δειρω καποιους το εχω σκεφτει πολλες φορες...χιχιχιχιχιχιχιιχ
xaxaxxaxaxaxaxa
ωωωω ναι εκει σου περνανε σκεψεις που ακομα και ο τζακ ο αντεροβγαλτης θα πρεπει να σηκωνει τα χερια ψηλα!
φανταζομαι μετα μουσικης που ειπες....το υφος σου εκεινη την ωρα που θα το ονειρευεσαι!
δεν το ονειρευομαι το σκευτομαι καμια φορα π νευριαζω με την μουσικη του.
το εχω σηζητησει με τον γιατρο μ και μου λεει να μην ανυσηχω γιατι δεν υπαρχει ανθρωπος να μην σκευτεται διαφορα περιεργα.
γιια παραδειγμα μ ετυχε μια φορα να δω εναν ωραιο αντρα και σκευτικα πως ειναι το οργανο του αλλα δεν του το εβγαλα εξω να το περιεργαστω κιωλας.αχχαχαχα
xaxaxax καλα σε εχει πιασει σημερα!!γραφεις! αμα ηταν οπως τα λες!