Quote:
Originally posted by πανος12345
Αν μου επιτρέπεται να μπω στην συζήτηση σας , με στόχο να σας διαφωτίσω [σαν παχύσαρκος], σε μια βασική λεπτομέρεια, που δεν διάβασα να εχει απασχολήσει μεχρι στιγμή κανένα απο τους συνομιλητές...
Τα αίτια της παχυσαρκίας
Υπάρχουν 3 ειδων παχυσαρκίες...
1.Η κληρονομική παχυσαρκία
2.Η ορμονική παχυσαρκία
3.Η ψυχολογική παχυσαρκία
Τ πρωτο πράγμα, που λογικά θα έπρεπε να ξέρουμε για να πούμε μια σωστή συμβουλή στον φίλο μας, θα ήταν αν η κοπέλα πάντα ήταν παχύσαρκη, η αν παχυνε τον τελευαταιο καιρό
Γιατί η ψυχολογική παχυσαρκία κρύβει συχνά ένα έντονο στρες, για το οποίο , μπορεί
να μην εχει σχέση , ούτε η συμπεριφορα του φίλου μας [για την οποία εχω να κάνω μια παρατήρηση σχετικά με το ότι πρέπει κάποτε να αποφασίσει αν του αρέσουν η οχι οι παχουλές] , ούτε η σεξουαλική της προδιάθεση για εκείνον, αλλά άλλοι εξωγενείς παράγοντες , όπως η οικογένεια η το επάγγελμά της...
Παλιά ήταν πολύ λεπτή. Πάχυνε τρομακτικά, όχι όμως όταν με γνώρισε, την γνώρισα πολύ παχιά. Παλιά ήταν ένα μπιμπελό, γι\'αυτό πιστεύω ότι κάτι πολύ σοβαρό πρέπει να της έχει συμβεί που το κρύβει, γιατί δεν μου λέει τι την έκανε να παχύνει και μόνο έχει πει ότι απλά έτρωγε πολύ επειδή δούλευε πολύ. Οι παχιές Πάνο μου αρέσουν πολύ, αλλά αυτή η περίπτωση με φοβίζει, γιατί είναι ακραία, και σκέφτομαι ότι αν τώρα δεν ενδιαφέρεται, φαντάσου να παντρευτούμε κιόλας, θα αφεθεί τελείως. Την έχω ρωτήσει και για ορμονικό και το απέκλεισε. Είναι ψυχολογικό. \'Εκανε τον τελευταίο καιρό προσπάθειες γυμναστικής και έχασε ελάχιστα για λίγο, αλλά το θέμα είναι να κάνουμε σχέση μόνιμη. Δεν θα κλώτσαγα ποτέ έναν άνθρωπο επειδή είναι παχύσαρκος, αντίθτα μου αρέσουν πολύ, το κάνω για να μπορεί να φορέσει όμορφα ρούχα κι να την εξυψώσω, εγώ εχω σχέδια να την κάνω μια βασίλισσα, αλλά κι έτσι που είναι, όταν περπατάω δίπλα της είμαι πολύ περήφανος γι\'αυτήν.