Originally Posted by
Lemonpie5
Τελικά η πράξη έγινε ( πόνεσα βέβαια αρκετά και έβγαλα αίμα), μπορει να μην το ευχαριστήθηκα σαρκικά αλλά μου φέρθηκε πολύ σωστά ( αν και δεν του είπα ότι ήμουν παρθένα ). Ο τύπος μπορει να μην είναι ελεύθερος και να είναι άπιστος στην κοπέλα του αλλά είναι πολύ πιο εντάξει από μερικούς ελεύθερους! Μου στελνει κάθε μέρα μηνύματα, μου δείχνει ενδιαφέρον, ΘΕΛΕΙ να συνεχίσουμε αυτό που έχουμε και δεν σκέφτεται μόνο την καύλα του! Με έχει ξεκλειδώσει παρα πολύ στο σεξουαλικό και με εκείνον μόνο ένιωσα πρώτη φορά επιθυμία! Άρα δεν είχα εγώ κάποιο θέμα, οι άλλοι απλά δεν μου έκαναν καθόλου κούκου ( και τωρα καταλαβαίνω πως ήταν απόλυτα λογικό αφού είναι ΛΙΓΟΙ μπροστά του). Επίσης δεν είναι ούτε τσιγκούνης και είναι και μορφωμένος και σε ένα επίπεδο που μπορώ να κάνω ωραίες συζητήσεις μαζί του και δεν θέλει να μιλάμε μόνο για σεξ! Τις προάλλες είχαμε μια διαφωνία και καθόταν με τις ώρες να το λύσουμε και έχασε μια δραστηριότητα που ήθελε να κάνει και μου είπε ότι η συζήτηση μας ήταν πιο σημαντική για εκείνον! Αυτά που μου προσφέρει αυτός δεν μου τα προσφερε κανένας ελεύθερος ( και λογικό να είναι ελεύθεροι όσοι είναι ανίκανοι να προσφέρουν πράγματα σε μια γυναίκα και να την κάνουν να νιώσει όμορφα)
Επειδή ρωτήθηκα παραπάνω, όχι δεν θέλω να κάνω σχέση και δεν νομίζω ότι μπορώ να ερωτευτώ. Με εκείνον νιώθω μια τρυφερότητα και έναν θαυμασμό, αλλά εννοείται ξέρω που βαδίζω. Στην παρούσα φάση αυτός με βολεύει γιατί δεν με πίεσε με το σεξ , το κάναμε όταν ήθελα, μας αρέσει να πηγαίνουμε στα ίδια μερη, έχουμε κοινά στη διασκέδαση, δεν είναι γύφτος και παράλληλα δεν έχουμε σχέση, πράγμα που μου επιτρέπει να βλέπω και έναν άλλο που μου αρέσει και μάλιστα τώρα νιώθω περισσότερο θάρρος με αυτόν!
Γενικά τώρα νιώθω ότι δεν με κρατάει τίποτα πίσω κανένας φόβος . Το σεξ έγινε.
Αλλά να αγαπήσω δεν νομίζω ότι μπορώ γιατί δεν έχω θετικά συναισθήματα για τους άντρες και δεν εμπιστεύομαι καθόλου. Κι αυτούς που λέω ότι μου αρέσουν τους θέλω απλά για σεξ και βόλτες. Τίποτα παραπάνω