Με δουλεύεις τι να ψαχτώ ! Η γυναίκα θέλει να δημιουργεί πρόβλημα στους άλλους . Τα ίδια έκανε και σε μία άλλη συνάδελφο νοσηλεύτρια και κόντεψε να την κάνει μήνυση....
Printable View
καταρχήν κανένας δεν είναι άχρηστος δεύτερον τώρα έχω γίνει ξεφτέρι στην αρχή είχα χαμηλή ιδέα για τον εαυτό μου φοβόμουν τώρα είμαι καλή
Άσε που περασνε χρόνια από τότε που σας έλεγα αυτά !!!! Τώρα φυσάω αλλού πατάω και αλλού βρίσκομαι χαχαχαχα
BYEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!
Πάντως η αυτοπεποίθησή μου είναι στα τάρταρα !!!! Γι αυτό και οι άλλοι (οι γαμπροί ) ξενερώνουν μαζί μου και φεύγουν. Βέβαια αυτό είναι άλλο θέμα αλλά τι να κάνω για να τα διορθώσω όλα αυτά τα ψυχολογικά????
Έχεις σκεφτεί να επισκεφθείς ψυχολόγο/ψυχίατρο; Ίσως σε βοηθούσε.
Επίσης βάζε μικρούς στόχους και άμα τους καταφέρνεις, θα σε βοηθήσει στην αυτοπεποίθηση.
Και το κυριότερο, κάνε πράγματα για τον εαυτό σου, χάσε κιλά εάν έχεις παραπανισια, πρόσεξε το ντύσιμο σου, γενικότερα τέτοια πράγματα πιστεύω βοηθάνε
Πηγαίνω σε ψυχίατρο
Ξανα ασχολήθηκε το τέρας πάλι μαζί μου ......................................
Μάλωσε με μια άλλη συνάδελφο και ανέφερε εμένα (με όποιον μαλώνει αναφέρει και το δικό μου το όνομα )το τέρας είπε βρε με όποια χαζή μπλέξαμε εδώ μέσα και θα δώσω καμιά σφαλιάρα
Παιδιά μου έχει δημιουργήσει πρόβλημα αυτή. Συνήθως έτσι συμπεριφέρονται κάποιον που τον θεωρούν άχρηστο. Λέτε να είμαι άχρηστη και να μην το έχω πάρει χαμπάρι?????