Originally posted by marina38
Quote:
Originally posted by πανος12345
Να ξεκινησω την απαντηση μου απο αυτο
\"Τα δε αντισυλληπτικά χάπια δεν έχουν...εξατομικευμένη δοσολογία (πώς θα ήταν δυνατόν?) για να είναι δραστικά! \"
Οπως φανταζομαι θα γνωριζεις ο γυναικολογος κανονικα πριν χορηγησει αντισυληψη κανει ορμονικο ελεγχο η θα επρεπε να κανει!Γιατι το χαπι περιεχει μια ορμονη την οποια παραγει το σωμα της γυναικας και η δραση του ειναι απλα να ρυθμισει τον κυκλο της με αλλαγη στην περιεκτικοτητα της ορμονης στο αιμα της.
Τωρα οσον αφορα τα αλλα ...
Απο την μια λετε να μην αναφερουμε καθολου την αντισυληψη στους εφηβους και απο την αλλη μπαινεις σε κατι απιθανες λεπτομερειες που δεν απασχολουν νομιζω κανενα , οπως το οτι η διακοπτομενη συνουσια αντενδεικνυται για τους εφηβους!
Γιατι αληθεια?
Πάνο, εγώ δεν φαντάζομαι αν γνωρίζεις ή όχι, αλλά όσα γράφεις (και εδώ όπως και στο πρώτο μήνυμα) είναι ανακριβή και δίνουν λανθασμένες εντυπώσεις σχετικά με το μηχανισμό δράσης των χαπιών και τη χορήγηση τους.
Πού έγραψα να μην αναφέρουμε την αντισύλληψη στους εφήβους? Αντιθέτως, είναι πάρα πολύ σημαντική, αλλά όταν παρέχεται από σωστά ενημερωμένους ανθρώπους, ή από κείμενα που περιέχουν κατάλληλες, ακριβείς και επαρκείς πληροφορίες.
Όσο για τη συνουσία που διακόπτεται πριν την εκσπερμάτιση, μπορείς αν σε κάνει να νιώθεις καλύτερα να το ονομάζεις ‘απίθανη λεπτομέρεια’, αλλά εγώ θεωρώ σημαντικό να αποθαρρύνονται οι έφηβοι από αυτή την πρακτική. Δεν προστατεύει καθόλου από ΣΜΝ στα οποία οι έφηβοι είναι πιο ευάλωτοι, μία εγκυμοσύνη στην εφηβεία έχει πολύ πιο σοβαρές συνέπειες από ότι σε οποιαδήποτε άλλη ηλικία, και θεωρώ πιο σημαντικό να εξοικειωθούν με τη χρήση του προφυλακτικού από το να μάθουν να ‘τραβιούνται’!