πολύ στενοχωριέμαι πάντως που είμαι 47 χρονών και δεν έχω σχέση ούτε παντρεμένη είμαι ούτε τίποτα δεν έχω
Printable View
πολύ στενοχωριέμαι πάντως που είμαι 47 χρονών και δεν έχω σχέση ούτε παντρεμένη είμαι ούτε τίποτα δεν έχω
Θα βρεις αγάπη μου!
Μακάρι να βρω κάποιον και εγώ
Συγνώμη αλλά τελικά νομίζω ότι ποτέ δεν θα βρω κάποιον να παντρευτώ. Πραγματικά δεν ξέρω τι έχουνε οι άλλες παραπάνω από μένα και κουτσές, χοντρές , στραβές βρίσκουν το ταίρι τους και εγώ όχι.....
κατι κανεις λαθος
Ο έρωτας είναι υπερεκτιμημένος, υπάρχει λόγο πού έχει ημερομηνία λήξης ΠΆΝΤΑ. Και οι σεξουαλικές επαφές είναι απαραίτητες για την υγεία μας, γιατί δε δοκιμάζεις απλά κάτι πιο χαλαρό για αρχή, χωρίς προσδοκίες για γάμους και σχέσεις, απλά περνά καλά.
μήπως επειδή είμαι ΑΜΕΑ έμεινα ανύπαντρη και χωρίς ταίρι?
Είσαι ΑΜΕΑ λες, δηλαδή τι ακριβώς? Έχω δει ΑΜΕΑ σε σχέσεις γι'αυτό το λέω. Πάντως γενικά η κατάσταση των ανθρωπίνων σχέσεων είναι εντελώς δραματική πλέον, όλοι έχουν ψυχολογικά η/και ψυχιατρικά προβλήματα, και είναι τόσο δύσκολο να βρεις άτομα που θα κάνεις έστω παρέα, όσον αφορά τις σχέσεις κλαφτα Χαράλαμπε...να ξέρεις ότι πολλοί δεν έχουν σχέσεις όχι για μερικούς μήνες αλλά για χρόνια, σίγουρα φταίνε και οι δύο πλευρές πότε περισσότερο η μία πότε περισσότερο η άλλη. Εγώ ας πούμε είμαι εσωστρεφής άνθρωπος και δεν είμαι του κοπαδιού, αλλά άνετα μπορώ να συζητήσω για ένα θέμα και να κάνω κουβέντα αρκεί ο συνομιλητής να είναι "άνθρωπος" και όχι κάτι άλλο, να έχει υπομονή και διάκριση που η πλειοψηφία σήμερα δεν έχει κανένα από αυτά. Ειδικά η διάκριση παιδιά είναι το Α και το Ω, αν δεν την έχεις, δε μπα έχεις όλα τα άλλα, για μένα είσαι υπάνθρωπος. Και οι περισσότεροι άνθρωποι που γνώρισα και γνωρίζω δεν την έχουν, είναι τρομερό.
Δεν πιστεύω ότι φταίει που έχεις βγει ΑΜΕΑ γιατί δεν το γράφεις στο κούτελο. Οπότε ο άλλος που να το ξέρει! Στην εκκλησία που πας με το παλιό δεν έχει κανένα παλικάρι να σου γνωρίσουν;