Quote:
Originally posted by keep_walking
Ειναι ο μονος που εχει παρει διαγραφη απο το φορουμ ουκ ολιγες φορες με διαφορα προφιλ,απο τον καιρο που μπαινω εγω.
Εμπαινε με ενα προφιλ,μετα εμπαινε με αλλο απανταγε στα δικα του μυνηματα σαν να απαντησε αλλος,εβριζε,εκανε ολα τα θεματα μπαχαλο,ανοιγε 10δες τοπικ και...και...και που να αρχισω και που να τελειωσω,δεν με φτανουν 10 κολλες αναφορας.
Τεσπα τωρα ηταν πιο επικοινωνιακος τουλαχιστον,αλλα παντα καταληγει στο οτι θα μυνησει το φορουμ και οτι θα το κλεισει για χψζ λογους.
Προσπαθεια ψυχολογησης.
Δεν εχει την αντιδραση που περιμενει.Περιμενει υπερβολικα πολλα,οτι θα τα κανει ολα καλυτερα,οτι θα κρεμονται απο τα λογια του κλπ αλλα η αντιδραση ειναι εντελως διαφορετικη και τον αποβαλλει το σωμα καθε φορα.
Αυτο τον εξοργιζει.
Εχω καταναλωσει πολυ ενεργεια σε αυτο το φορουμ και ειναι κομματι της ζωης μου...μου εχει προσφερει,του εχω προσφερει και δεν μπορω να βλεπω καποιον να το υποβιβαζει και να απειλει οτι θα το κλεισει.
ειλικρινα θα ηθελα σκιπ , αν εχεις διαθεση να με βοηθησεις να δω αυτο το φορουμ μεσα απο τα δικα σου ματια...