Καλημέρα Μαριλού μου...
Κι εγώ χαίρομαι που έχω καλυτερέψει, για πολλούς λόγους με βασικό το ότι δεν υποφέρω πια τόσο πολύ...
Θα το κάνω, το έχω πάρει απόφαση, όσο δύσκολο κι αν είναι...
Printable View
αυτα που λες στην πρωτη παραγραφο, θα τα πεις στον εξομολογο σου.
εκεινος θα σου πει αν παιρνεις αφεση εφοσον το σκεφτεσαι με τον τροπο που το σκεφτεσαι.
οσον αφορα τον ψυχιατρο, αυτα που λες δεν μου απαντανε σε αυτα που ειπα.
αν ο ψυχιατρος θεωρει βλακειες την εξομολογηση και την θρησκεια, τι νοημα εχει να ζητησεις στηριξη εκει;;;
αν δεν πιστευει οτι ειναι σωστη κινηση, θα σε αποθαρυνει, δεν θα σε ενθαρυνει.
καλυτερα θα ειναι να παρεις κουραγιο απο καποια φιλη σου που ε χετε τα ιδια πιστευω, παρα απο εναν γιατρο που να στο πω ξεκαθαρα, μπορει και να σε κραξει γι αυτα που λες..
Δεν εισαι μονη σου ...ειπα να μην το γραψω αλλα τελικα το προσθεσα μονο και μονο για εσενα ..
Για να δεις οτι και εγω και σκεφτηκα να φουνταρω και ηθελα να το κανω ....απλα με σταματησε μια εικονα ισως ?ισως και το οτι δεν μπορουσα να σηκωθω απο το κρεαβατι ?
πολλα ...αρκει να δεις πως ημουν και εγω σε αυτη την σκεψη και στην εξομολογηση κανενας δεν μου ειπε το οτιδηποτε για αμαρτια ή για το αν θα το ξανασκεφτω οτι δεν εκανα σωστα που πηγα την δεδομενη στυιγμη για να βγαλω κατι απο μεσα μου
μαζι ειμαστε ΚΑΙ σε αυτο απλα καποιος το προχωραει και καποιος σταματαει ..η σκεψη ,η ιδεα ομως ειναι ιδια ..συνοδοιποροι κυκνακι μας ,ολοι μας ,αυτο να θυμασαι και κανενας δεν ειναι αξιος να κρινει κανεναν ουτε ακομα ενας κληρικος
Θα του τα πω... Γιατί όσο κι αν δεν σκοπεύω να το επαναλάβω, δεν μπορώ να ξέρω με 100% βεβαιότητα ότι δεν θα συμβεί ποτέ ξανά στο μέλλον... Αν για παράδειγμα συμβεί κάτι τραγικό, δεν μπορώ να ξέρω αν θ' αντέξω... Θα του τα πω κι αυτά...
Τώρα για τον ψυχίατρο, ίσως να έχεις δίκιο, δεν το σκέφτηκα έτσι... Έχω φίλη που πιστεύει όπως εγώ, ναι...
φιλαρακι μου βρες εναν πνευματικο να σε στηρίζει να ειναι σωστος ανθρωπος κι να σε βοηθα πνευματικα να σταθεις ξανα στα ποδια σου ξεκινα μια νεα αρχη για σενα .μετα απ την εξομολογηση ολα θα φτιαξουν κρατα γερα κι να θυμασαι ο χριστος ειν κοντα σε αυτους που πονανε . ζητα την ευτυχια κι τη γαλήνη στα ομορφα απλα πραγματα κι θα δεις πως η ζωη εχει κι χρωματα ομορφα .
φιλαρακι μου αυτο ζητω κι εγω απο οταν ημουν παιδι δε το βρηκα ακομα κι τωρα μα δε μπορουμε να το κυνηγάμε αν δε συμβαινει κι ετσι παμε σε αλλους δρομους να βρουμε κατι να μας γαληνεύει εγω το ρίχνω στη μουσικη ακουω πολυ μουσική κι κοιταω ταινίες κι περνα η ωρα ζω στο κοσμο μου μια κι οι ανθρωποι με απέρριψαν σα οντοτητα δε υπαρχω για αυτους μα παλευω να το πολεμω το οτι δε αξιζω για αλλους κι ετσι γιατρεύω τις πληγες μου με αλλο τροπο κανοντας πραγματα που μου δινουν χαρα εστω κι λιγη . η σκεψη μου μαζι σου φιλαρακι κρατα γερα δυνατα ο θεος ειν κοντα σε αυτους που πονανε παντα .
Εννοείς ότι σου λείπει η ερωτική αγάπη κύκνε, ή γενικώς η αγάπη από τους άλλους και η στήριξη;
Είναι αυτή η αβεβαιότητα για το αν θα επαναλάβεις την απόπειρα στο μέλλον ο ανασταλτικός παράγοντας για ειλικρινή μεταμέλεια Κύκνε.
Προσωπικά δεν έχω κάνει απόπειρα,αλλά μου έχει περάσει από το μυαλό...Το στοίχημα είναι να καταπολεμάμε αυτον τον πειρασμό,και ο καλύτερος τρόπος για να το κάνουμε αυτό είναι να βρούμε τρόπο να αντλούμε ικανοποίηση από την ζωή.
ζητάς αμόρε μιο ε ??εγω νομιζα έλεγες άνθρωπο που σε επίπεδο φιλικά ανθρωπινά αδελφικά να προφέρει μια αγκαλια στηριξης κι αγαπης. αυτα ειν στην εποχή μας πολυ δυσκολο να τα βρεις . μα ας μην ειν αυτο ετια να κανεις κακο σε σενα καν αλλα που σε ευχαριστούν κι μπορει να κατσει κι αυτο που ζητας μια μερα ετσι ξαφνικά κι να ειν ολα μια χαρα.