Originally posted by πανος12345
Quote:
Originally posted by Θεοφανία
Quote:
Originally posted by πανος12345
Quote:
Originally posted by Θεοφανία
Quote:
Originally posted by mruser
Νοιώθω σαν να πήγα στον χασάπη και να του είπα πως θέλω 5 χοιρινές μπριζόλες και η απάντηση του: \"Δε θα σου πω αν έχω μπριζόλες, θέλεις μήπως καμιά συκωταριά?\".
Είπαμε, αν έχετε να πείτε κάτι πάνω σε αυτό που ζητάω, πείτε το, αλλιώς καλύτερα να μη πείτε τίποτα.
Έπρεπε να πεταχτείτε όλοι να πείτε τον τρόπο που βλέπετε εσείς τα πράγματα? Αν νοιώθετε παρόρμηση συγκρατηθείτε και μη γράψετε τίποτα.
Συγγνώμη που είμαι απότομος.
Ο ψυχολόγος που με βλέπει λέει πως κάτι τέτοιο που ζητάω είναι πιθανό να γίνει, όμως ο ίδιος αρνείται να εφαρμόσει επάνω μου τέτοια θεραπεία.
Τον ρώτησα αν το ψάξω μόνος μου, είναι πιθανό να βρω καμιά άκρη? Μου είπε ναι, συνεχίζω να τον βλέπω βέβαια, αλλά ψάχνω και για αυτό.
Ευχαριστώ.
Υ.Γ. Σας παρακαλώ, απαντήσεις μόνο πάνω σε αυτό που ρώτησα.
Φίλε...καταλαβαίνω πως αυτό που σου συμβαίνει είναι πολύ δύσκολο, (κανείς δεν θέλει να είναι άσχημος, παραμορφωμένος και σχεδόν μουγγός), αλλά αυτό δεν σου δίνει το παραμικρό δικαίωμα να απευθύνεσαι μ αυτό τον επιθετικό τρόπο σε ένα δημόσιο φόρουμ αλληλουποστήριξης.
Είμαστε εδώ για να λέμε τη γνώμη μας και αν σου αρέσει την κρατάς, αν όχι την αγνοείς, αλλά σε καμία περίπτωση δεν μπορείς να αφαιρέσεις το λόγο από κανένα.
Έχω γνωρίσει στη ζωή μου πολλούς αθρώπους άσχημους και με πολύ σοβαρά προβλήματα που η ευγένεια και η καλλιέργεια τους με έκαναν να μη βλέπω καμιά ασχήμια ή αναπηρία επάνω τους.
Επικεντρώσου λοιπόν στο να καλλιεργήσεις την προσωπικότητα σου και αν τελικά δεν τα καταφέρεις, πήγαινε να ευνουχιστείς γιατί δεν έχεις καμια τύχη με τις γυναίκες όσο συμπεριφέσαι έτσι....
φανταζομαι οτι δεν εχεις διαβασει ολα τα ποστ θεοφανια για να γραψεις τετοια μπαρουφα! συγνωμη δηλαδη αλλα δεν μπορω να πιστεψ οτι καποιος μπορει να γραφει εδω μεσα τετοιες ανοησιες ανενοχλητος στο ονομα του ελευθερου διαλογου!
ειναι δυνατον πραγματικα να πιστευεις ρε κοπελα μου οτι ολη η σεξουαλικη διαθεση ενος ανδρα περιοριζεται τοπικα στο πουλι και τους ορχεις?
τι ειδους συμβουλη ειναι αυτη που μολις τωρα εδωσες?
αν ηταν αληθεια μπορω και να πεθανω στην προσπαθεια να εχεις το δικαιωμα να τη πιστευης και να την εκφραζεις οσο παραλογη και να ακουγεται!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ομως δεν ειναι αληθεια θεοφανια !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ειναι αποδειξη της κακης παιδειας που πηρες στην δωρεαν παιδεια μας......
δεν ειναι η παρορμηση δεντρο για να κοψεις τον κορμο και να ριξεις και τιποτα φυτοφαρμακα για να μαραθει η ριζα....
Ειναι επιθετικοτητα , τοσο φυσικη , οσο η ιδια η ζωη και ακομα και αν κοψεις οτι σου αρεσει , δεν παυει ποτε να επηρεαζει το μυαλο και την ψυχη και οχι το πουλι ενος αντρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
μου φαινεται οτι πραγματι μπορουμε να βλαψουμε καποιους απο καθαρη αγνοια εδω μεσα!
Κοίτα...επειδή και ένας ηλίθιος θα καταλάβαινε πως δεν εννοούσα όλα αυτά τα άσχετα που γράφεις, και επειδή δεν θα μπω στο παιχνιδάκι να ασχοληθώ μαζί σου γιατί αυτός είναι ο σκοπός σου, μίλα μόνος σου......
\"πήγαινε να ευνουχιστείς \"
αυτο εγραψαν τα χερια σου στο πληκτρολογιο και μην κανεις οτι δεν μπορεις να το διαβασεις γιατι εκεθετεις το φορουμπου σε φιλοξενει και τον σκοπο του που ειναι να βοηθεισης καποιον να λυτρωθει απο ενα προβλημα του και οχι εσυ απο το δικο σου
θεοφανια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!
γιατι δικο σου λεγεται στην συγκεριμενη περιπτωση αγνοια και επιθετικοτητα απαραδεκτη λογω και παλι αγνοιας!!!!!!!!
Originally posted by keep_walking
Ουσιαστικα ειναι σαν να ερχεσαι σε ενα φορουμ αλληλουποστηριξης που στηριζει τη ζωη και να ρωτας...ποιος ειναι ο πιο αποτελεσματικος τροπος αυτοκτονιας?
Τι περιμενεις και εσυ με το ιδιο τροπο θα αντιδρουσες.
Καταλαβαινω την σοβαροτητα του προβληματος που αντιμετωπιζεις και δεν ξερω πως θα αντιδρουσε ο γραφων στο συγκεκριμενο προβλημα.
Ειναι ισως πολυ πιο σοβαρο απο τα ψιλοπροβληματα που εχουμε εμεις.Αν θελεις να αντλησεις δυναμη μπορεις εκτος απο το φορουμ μας να επισκεφτεις και αλλα που αφορουν κυριως σωματικα προβληματα και να δεις πως την παλευουν οι τυποι εκει οπως το disability.gr.
Εγω το εχω κανει και εχω παρατηρησει οτι παρολα τα σοβαροτατα προβληματα που αντιμετωπιζουν μερικοι,και σε κανουν να νοιωθεις μικρος απενατι τους, δεν το βαζουν κατω και παλευουν για το καλυτερο.
ακομα μια φορα σοφα μετρημενος και χρησιμος σε καθε συνομιλητη σου
μπραβο ρε κιπ!