Originally Posted by
Χρυσάνθεμο
Νιώθω ότι περπατάω στον δρόμο και οι άλλοι είτε γελάνε μαζί μου είτε με κοροϊδεύουν. Ακούω και σχόλια. Πχ τις προάλλες βγήκα Σάββατο σχετικά νωρίς το βράδυ μια βόλτα με το αγόρι μου. Απλό ντύσιμο με ένα μαύρο παντελόνι και ένα μαύρο δερμάτινο μπουφάν,μόνο βάφτηκα ελαφρώς επειδή δεν πηγαίναμε και σε club και άκουγα κάποια αγόρια να λένε "πώς είναι έτσι αυτή;". Δεν γύρισα να κοιτάξω και δεν μπορώ να είμαι 100% σίγουρη ότι το έλεγαν για μένα. Λίγο παρακάτω ένας κύριος φώναζε "η άλλη έφαγε πόρτα" μέσα στα μούτρα μου, το έλεγε στην γυναίκα του. Πάλι το αγόρι μου είπε ότι ίσως δεν το έλεγαν για μένα, επειδή δεν έχω κάτι και ότι μπορεί να έλεγαν για κάποια γνωστή/φίλη τους. Κάποιες κοπέλες που έχουν ένα μαγαζί στη γειτονιά γελάνε σχεδόν κάθε φορά που περνάω. Προσέχω αρκετά την εμφάνισή μου τα τελευταία χρόνια, χωρίς να είμαι ψώνιο, μόνο και μόνο επειδή φοβάμαι μην με κοροϊδεύουν (δεν έχω κάτι το επιλήψιμο, μια απλή κοπέλα είμαι). Ντύνομαι απλά με ωραία, καινούργια, καθαρά ρούχα, όπως όλες οι κοπέλες της ηλικίας μου, αλλά κυρίως μαύρα. Προσέχω τα μαλλιά μου, το δέρμα μου. Είμαι πάντα καθαρή και περιποιημένη. Δεν έχω παραπάνω κιλά, κάνω γυμναστική. Δηλαδή είμαι σχετικά αδύνατη, κανονικό ύψος, συμπαθητικό πρόσωπο. Σε καμία περίπτωση δεν είμαι κουκλάρα αλλά τι έχω για να τα αξίζω τέτοια αντιμετώπιση; Τα γράφω όλα αυτά επειδή αναρωτιέμαι τι λόγο έχουν να με σχολιάζουν, χωρίς φυσικά να εννοώ ότι όσα άτομα δεν τα κάνουν αυτά αξίζουν χλευασμό. Εγώ δεν έχω κοροϊδέψει ποτέ κανέναν. Τι μπορεί να φταίει; Είναι όλα στο μυαλό μου; Έχω αρχίσει να τρελαίνομαι. Μήπως φταίει το bullying που έχω δεχτεί στο δημοτικό και ελάχιστο στο γυμνάσιο για τα λίγα παραπάνω κιλά που είχα; (Μιλάμε για άγριο bullying στο δημοτικό, ξύλο και βρισιές κάθε μέρα).
Το αγόρι μου και οι δικοί μου, λένε ότι όλα είναι στο μυαλό μου και ότι κανένας δεν με κοροϊδεύει. Ότι μπορεί να λένε κάτι αστείο άσχετο μεταξύ τους και για αυτό γελάνε αλλά τόσες συμπτώσεις πια;