αν δεις στα περισσοτερα τοπικ στα περισσοτερα θεματα αυτος εχει γραψει. παντου!!!!
και θελει να εχει παντα τον τελευταιο λογο μιλωντας για την επιθετικοτητα!!!!!!!!:mad:
Printable View
αν δεις στα περισσοτερα τοπικ στα περισσοτερα θεματα αυτος εχει γραψει. παντου!!!!
και θελει να εχει παντα τον τελευταιο λογο μιλωντας για την επιθετικοτητα!!!!!!!!:mad:
Δεν θελω να του απαντησω ειδικα μετα το σκηνικο με την αθλια συκοφαντια του..Ομως ειναι παντου σαν τις κατσαριδες!!!!!!!!!!!!!!!!
κι εμεν αμε προσβαλε παρα πολυ πριν λιγο και δεν θελω ουτε να βλεπω ουτε το ονομα του.
Ας προσπαθησουμε να μην συγχυζομαστε...ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ..Ομως αυτο θελει..Τη βρισκει..
Να σας ρωτησω κάτι? Αν δεν του απαντάτε, τι πιστεύετε πως θα γίνει?
TO ΘEMA EINAI OTI ΠOΣTAPEI ΠANTOY KAI XΩPIΣ NA TOY AΠANTANE.
TO ΠOΛY ΠOΛY ANOIΓEI KAI AΛΛO ΛOΓAPIAΣMO KAI MIΛAEI ME TON EAYTO TOY. AΣE ΠOY HΔH EXΩ MIA TETOIA YΠOΨIA
χα χα....διόλου απίθανο....!Quote:
Originally posted by Ολα_ειναι_δανεικα
TO ΘEMA EINAI OTI ΠOΣTAPEI ΠANTOY KAI XΩPIΣ NA TOY AΠANTANE.
TO ΠOΛY ΠOΛY ANOIΓEI KAI AΛΛO ΛOΓAPIAΣMO KAI MIΛAEI ME TON EAYTO TOY. AΣE ΠOY HΔH EXΩ MIA TETOIA YΠOΨIA
ΕΓΩ ΕΧΩ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΞΕΡΝΑΩ ΠΑΝΤΩΣ. ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΙΝΟΣ Ο ΤΥΠΟΣ.
ΠΡΟΣΒΑΛΕΙ ΑΣΥΣΤΟΛΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ. ΕΛΕΟΣ. ΕΙΠΑ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΑΠΑΝΤΗΣΩ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΔΙΚΟ ΤΟΥ. ΝΑ ΔΩ ΠΟΣΟ ΘΑ ΚΡΑΤΗΘΩ!!!!
Quote:
Originally posted by xika
ΕΓΩ ΕΧΩ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΞΕΡΝΑΩ ΠΑΝΤΩΣ. ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΙΝΟΣ Ο ΤΥΠΟΣ.
ΠΡΟΣΒΑΛΕΙ ΑΣΥΣΤΟΛΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ. ΕΛΕΟΣ. ΕΙΠΑ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΑΠΑΝΤΗΣΩ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΔΙΚΟ ΤΟΥ. ΝΑ ΔΩ ΠΟΣΟ ΘΑ ΚΡΑΤΗΘΩ!!!!
Πολλή αξία δεν του δώσαμε; Μην απαντάει κανένας, (εννοώ αυτούς που ενοχλούνται φυσικά), και κάποια στιγμή θα μιλάει μόνος του. Δεν καταλαβαίνετε πως επίτηδες σας προκαλεί για να πιάνει κουβέντα;
Ο άνθρωπος προφανώς δεν έχει κανένα να μιλήσει και ψάχνει με τον πιο χαζό τρόπο παρέα....
EΠEIΔH EIΣAI TEMΠEΛA ΘEOΦANIA AYPIO AN EPΘΩ ΣAΛONIKH MIA BOΛTA ΘA ΦTIAΞΩ ENA ΠOT ΠOYPI AΠO ΠANO, ONOYΦPIO KAI ΣHΦH
Αν είναι ο σήφης πάντως έκανε άλματα βελτίωσης ειδικά που έμεινε τόσο καιρό εδώ.
ΘEΛΩ KAΠOIA NA MOY ΔΩΣEI ΛINK OTAN EKANE KAI THN EIPHNH. ΔEN TA EXΩ ΔIABAΣEI :-(
Quote:
ΘEΛΩ KAΠOIA NA MOY ΔΩΣEI ΛINK OTAN EKANE KAI THN EIPHNH. ΔEN TA EXΩ ΔIABAΣEI :-(
ποια ειρήνη; εχω χασει επεισόδια;
http://www.e-psychology.gr/forum/misc.php?action=search&searchid=65&page=1Quote:
Originally posted by Θεοφανία
Quote:
ποια ειρήνη; εχω χασει επεισόδια;
Ευχαριστώ Άρσι....είχα γράψει και εγώ....Το ίδιο άτομο πιστεύω πως είναι, απλά επειδή έχει φάει πολλά μπαν από το Νίκο, ήρθε πιο καμουφλαρισμένος αυτή τη φορά....