Γεια σου Αντώνη!
Χαίρομαι για σένα. Να είσαι καλά και να φτιάξεις τη ζωή σου, όπως εσύ θέλεις!!
Printable View
Γεια σου Αντώνη!
Χαίρομαι για σένα. Να είσαι καλά και να φτιάξεις τη ζωή σου, όπως εσύ θέλεις!!
να μαι και εγω!!!ολα καλα παιδια δοξα το θεο.εσεις?γραψτε μου τα νεα σας...στελλα?δαναη?κομα? κτλ κτλ...χθες ειδα ενα εργο <η γενια του prozac> για μας λεει!!!το εβλεπα και ειχα μεινει μαλακας!!!δειτε το!!!
Γεια σου Αντώνη!!!!
Πολύ χαιρόμαι που σε ξαναβλέπω
Μας έλειψες.
Για το Prozac διάβασα 1 σχετικό άρθρο την Κυριακή. Πληροφοριακά να αναφέρω ότι στην ελλάδα λέγεται Ladose.
να περνάς όμορφα στην Κρήτη- Ρέθυμνο είναι πολύ ωραία εκεί
.
Χαιρομαι που εισαι καλα Αντωνη μου:)
Καλα να περνας,φιλακια!!
εμενα ο γιατρος μου ειπε οτι το ladoz το δινει μονο για τη βουλιμια...οταν εκοβα ενα-ενα χαπι απο τα effexor ενιωθα ανχος για κανα διο μερες
ασχετο μια φιλη μου παιρνει resperdal...τι λεει αυτο?καλο φαρμακο?τι ξερετε?
Hallo!!!!!!
το Risperdal
Το ρισπερνταλ είναι αντιψυχωτικό για άτομα που πάσχουν από σχιζοφρένεια.
Στην ταινία \"Old boy\" risperdal δίνουνε στον τύπο που έχουνε φυλακίσει για χρόνια μέσα σένα δωμάτιο για να μην τρελαθεί.
Σε άτομα με διπολική διαταραχή , σε περίπτωση αντιμετώπισης των μανιακών επεισοδίων χορηγείται ρισπεριδόνη.
Μπες στην ιστοσελίδα της Jansen Cilag της εταιρίας που τοκατασκευάζει για να διαβάσεις σχετικά με την διπο. διαταραχή και το πως αντιμετωπίζεται και να πάρεις πληροφορίες για το χάπι αυτό.
Το έχω πάρει κι εγω για λίγο καιρό. Μπορώ να πω ότι είναι πολύ αποτελεσματικό αλλά δεν το άντεχα καθόλου δεν μπορούσα να περπατήσω κανονικά ήταν φρίκη έίναι μια εποχή που δεν θέλω να θυμάμαι Ευτυχώς κράτησε για λίγο καιρό μετά έγινα πάλι καλά και το έκοψα .
Αλήθεια η φίλη σου πως αισθάνεται; Την παλεύει;
Πάντως κυκλοφορούν κι άλλα αντιψυχωτικά με λιγότερες παρενέργειες
Συγνώμη αν σας κούρασα
φιλάκια
το εχουμε ανοιξει ηδη!!!!!τα ξερουμε ολα τα φαρμακα και χορηγουμε αμα λαχει και ιατρικες συνταγες χε-χε-χε.η φιλη μου δεν την παλευει...κοιμαται συνεχεια,εχει παρει 20 κιλα...και νοιωθει το κορμι της καταρακωμενο και αδυναμο,επεισης εχει πολυ εντονους πονοκεφαλους.προκαλει πονοκεφαλο.
καλα ε...πηρα ενα βιβλιο που λεει τα παντα για την καταθλιψη.παιδια μου απο αυριο αρχιζω την ενημερωση χε-χε-χε.5 ευρω η απορια.τοσο χρεωνω χε-χε θα τα κονομισω!!!
Danae
πολύ καλή ιδέα!!!!!!!!!!!!!!!
Αυτό έχει γίνει στο παρελθόν: αυτοοργάνωση ασθενών στην Γερμανία γύρω στα 1970 την οποία ονόμασαν spk δηλ. σοσιαλιστική κοινότητα ασθενών.
Στο SPK οι ασθενείς αντιλήφθηκαν ότι η αρρώστια είναι το αποτέλεσμα των υπαρχουσών συνθηκών.
\"Ο γιατρός δεν θεραπεύει ασθενείς αλλά την ανικανότητά τους να εργαστούν\"
sorry guys κάτι ξέχασα
Αντώνη πες στη φίλη σου να το κόψει ή να πάρει κάτι άλλο
Τέλος πάντων να το πει στο γιατρό της . Δεν είναι κ ότι καλύτερο να παίρνεις 20 κιλά.
coma κοιτα να δεις...πριν το resperdal ειχε δοκιμασει και αλλα αντιψυχοτικα πχ solian-geodon ktl ktl.δυστυχως μονο το resperdal την βοηθησε.υπαρχει ενα φυτο που ονομαζεται st\'jonsons και καλα καταπολεμαει την καταθληψη το ξερετε?συμφωνα με μελετες της κλινικης mayo clinic ο συνδιασμος αυτου του φυτου με τα αντικαταθλιπτικα px effexor-ladoz ktl ktl εμποδιζει την δραση των αντικαταθλιπτικων.οποτε οποιος απο εσας το παιρνει να το σταματισει!!!στο μονο που βοηθαει ειναι στην πολυ πολυ πολυ ελαφρια καταθλιψη.καλητερη ειναι η γυμναστικη!!!υπαρχει σε μελετη ενα αντικαταθλιπτικο που υποσχεται θεραπια και διαρκεια...εχει σχεση με την παραγογη της ουσιας p που υπαρχει ηδη στον εγγεφαλο και προκαλει καλοδιαθεσια.
μπορειτε να μου πειτε ταινιες που αναφερονται στην παθηση μας?θα ηθελα να δω.την γενια του prozac την ειδε κανεις?
Αντώνη μίλησες για βιβλίο αλλά ούτε τίτλο ούτε συγγραφέα τίποτα ρε παιδί μου...
Έτσι κάνουνε??έλα πες δεν θα το πω σε κανέναν....:D
Και κάτι άλλο...Ουσία ρ....Δηλαδή???
η ουσια p ειναι μια ουσια που βρισκεται στον εγκεφαλο και προκαλει και καλα κολοδιαθεσια...θα μου πειτε καμια ταινια να δω?