Originally Posted by
konstantina m
Φίλε Άλεξ, είσαι αν έχω καταλάβει καλά κάπου 30+ χρονών και κάθεσαι και ασχολείσαι με follow / unfollow / συνομιλίες και οτι να ναι λες κι είσαι 15χρ.
Σε μια σχέση 5χρ σε τέτοιες ηλικίες προφανώς και θα παιχτεί και κάποιο άλλο φλερτ / επιθυμία για κάποιον άλλον χωρίς αυτό να συνιστά απιστία, πες μας οτι εσύ δεν έχεις λιγουρευτεί ποτέ άλλη τόσα χρόνια. Λογικό η κοπέλα να κολακεύτηκε, είναι και μεγαλύτερος αυτός και ''υπεύθυνος μαγαζιού'' και δεν μας ενδιαφέρει και καθόλου τι είχε στο μυαλό του αυτός. Και το φλερτ ανανεώνει και τον άνθρωπο και τη σχέση, προσπάθησες να τη φλερτάρεις κι εσύ εκείνη ή μετά από 5χρ την είχες μόνο δεδομένη και ήσασταν σαν παντρεμένοι?
Εγώ υποψιάζομαι οτι την έχεις πρήξει τόσο καιρό, μου βγάζει πίεση όλο σου το κείμενο, πες μου που είσαι, τι λέγατε, ποιος ήταν εκεί, τι είπατε με αυτόν, πόση ώρα έκατσε στο τραπέζι, γιατί δεν μου έστειλες μνμ κλπ. Τι φάση ρε φίλε?
Λογικό να ήθελε να νιώσει μια επιβεβαίωση η κοπέλα κι εγώ πιστεύω οτι δεν έγινε κάτι αλλά δεν στα είπε γιατί ήξερε την αντίδρασή σου όπως κι έγινε. Δεν νομίζω από τον τρόπο που γράφεις να είναι η πρώτη φορά που της κάνεις σκηνή για ασήμαντα πράγματα οπότε λογικό να στα κρύβει.
Επίσης ξέρεις τι θα πει αυτοεκπληρούμενη προφητεία? Αν όχι ψάξτο.
Ούτε 15 χρονα τέτοια συμπεριφορά, σε χωρίζω γιατί δεν έκανες unfollow ή γιατί έκατσε στο τραπέζι σου και σου μίλησε ή σου έστειλε pm.
Grow up και άστην ήσυχη ή αν τη θες πίσω άλλαξε συμπεριφορά απέναντί της!
Καλή τύχη!