Ειναι βιοποριστικο το θεμα...καθαρα θεμα επιβιωσης,πρεπει να γινουν πολλα και εγω εχω πολλαπλα προβληματα.
Θα προσπαθησω μεχρι τα ορια μου...και ο Θεος να με λυπηθει.
Printable View
Ειναι βιοποριστικο το θεμα...καθαρα θεμα επιβιωσης,πρεπει να γινουν πολλα και εγω εχω πολλαπλα προβληματα.
Θα προσπαθησω μεχρι τα ορια μου...και ο Θεος να με λυπηθει.
Ευχαριστω σας αφηνω τωρα,δεν μπορω αυτη τη στιγμη να επικοινωνησω αλλο.
καλο βραδυ κιπ
ευχομαι αυριο να εχεις μια καλυτερη μερα.
φιλακια
Καλη δυναμη keep , και ελπιζω να βρεις αυτο που ζητας.
καλο βραδυ κιπακο.
να ξερεις οτι προσευχομαι για σενα.
προσεξε τωρα ομως.....Quote:
Originally posted by keep_walking
Δεν με νοιαζει κυριολεκτικα τι σκεφτονται,ξερω τη συμπεριφορα τους ολα αυτα τα χρονια,προς την υπαρξη μου.
Μπορεις να διανοηθεις οτι κανενας δεν εχει ερθει να μου πει τιποτα?Τιποτα απολυτως.Ναι ειναι ευγενικοι μαζι μου,αλλα απο μακρια και αγαπημενοι κατα καποιο τροπο.Γιατι και εγω ειμαι ευγενικος παντα και καλος παντα,αλλα απο μακρια και αγαπημενοι.
Και οι φιλοι μου?Ενα τεραστιο επικοινωνιακο χασμα οπως και με την οικογενεια.Ποιος να μου πει την αληθεια?
Ασε τον τρελλο στην τρελλα του αστον να φτυνει ΑΙΜΑ μια ζωη λες και εγω δεν εχω ονειρα.
δεν μπορει ο καθε ασχετος να ξερει ποια ειναι η καταλληλη συμπεριφορα για να πλησιασει καποιον...
μπορει αυτο που λες, να το κανουν απο διακριτικοτητα...για να μη πουν κατι που θα σε προσβαλλει...
τι θα περιμενες να πουν ας πουμε?οτι νομιζουν οτι αντιμετωπιζεις καποιο προβλημα και νασε ρωτησουν γι αυτο? τι θα θελες απο αυτους για να εισαι ικανοποιημενος?
και ποια αληθεια θαθελες να σου πουν?
αυτα που λες για το χασμα με τους φιλους και την οικογενεια τα καταλαβαινω απολυτα και με το δικιο σου πικραινεσαι, αλλα αν σε ανακουφιζει, σε διαβεβαιω οτι ισχυουν και σε ατομα με λιγοτερα προβληματα απο εσενα....
Keep σε νιώθω. Απόλυτα. Τι σημαίνει να είσαι σε κάνουν να πιστεύεις ότι είσαι ο τρελός, ο διαφορετικός, ο δακτυλοδεικτούμενος. Και να προσπαθείς, να σκίζεσαι για ένα χαμόγελο, να τυραννιέσαι και να ουρλιάζεις σιωπηλά κάθε νύχτα μες το μυαλό σου για μια εξήγηση, να χτυπιέσαι και να καταριέσαι τον εαυτό σου που ακόμα επιμένει και ψάχνεται.
Αλλα το έχω ξαναπεί και θα το ξαναπώ.
Δεν είμαστε τρελοί. Απλά δε χωράμε στους 4 τοίχους της λογικής των άλλων.
Κοιτα keep , ο κοσμος ειναι κακος αυτο πρεπει να το ξερεις.
Μη σε ενδιαφερει τι λενε ή κανουν οι αλλοι... Γραψτους στα παλια σου τα παπουτσια..
Οσο μεγαλωνεις τοσο λιγοτερη σημασια και θα δινεις εμφυτα..
Δεν πανε να λενε οτι θελουν. Τα φαρμακα μας τα παιρνει
ενα 4% του πληθυσμου (αν περιλαβεις και οσους εχουν μανιοκαταθλιψη) και προβλημα ψυχικης υγειας εχει 1 στους 6.
Ποσο μαλλον στην εποχη μας..
Οποτε μη δινεις σημασια στους αλλους , εξαλλου καθε ευρυτερη οικογενεια εχει απο εναν τρελο..
Δειξε δυναμη και οχι αδυναμια..
Quote:
Να σας το πω με απλα λογια.Ειμαι ο τρελλος του χωριου.
Εχω ψυχολογικα προβληματα και αγνουσα αυτο το γεγονος γιατι πιστευα απλα οτι ειμαι τρελλος.
Ναι ειμαι τρελλος αλλα και ο τρελλος του χωριου.
Και ημουν απολυτα μονος σε ολο το σκηνικο που παιζοταν πανω απο δεκαετια.
Ναι κανεις απο τους φιλους συγγενεις δεν ελεγε κουβεντα...they outsmarted me always και μου λεγαν μαλακιες.
Εγω προσπαθουσα και προσπαθουσα,συστρεφα το εαυτο μου και εφτυνα αιμα και προσπαθουσα.
Και δεν μπορουσα να καταλαβω τι κανω λαθος,γιατι ο κοσμος μου συμπεριφερεται ετσι,και εφτυνα αιμα και προσπαθουσα περισσοτερο.Οσο μου επετρεπε ο πονος γιατι ποναω πολυ και ποναω ευκολα.Κυριολεκτικα με γονατιζει ο πονος.
Δεν ειχα ζωη για μια δεκαετια,δεν μπορειτε να φανταστειτε ποσο εχω πονεσει και ποσο ΜΟΝΟΣ ημουν.Κανεις δεν μου συμπαρασταθηκε πραγματικα.ΠΟΝΟΣ.
Τωρα εχω πολλα προβληματα,παρα πολλα προβληματα χωρια οτι μου εχουν κυριολεκτικα πηδηξει το μυαλο σε πολλαπλα επιπεδα.
Δεν ξερω αν μπορω να σταθω μονος,να σηκωθω να φυγω και συνεχισω οτι απεμεινε απο τη ζωη μου.
Δεν νομιζω να τα καταφερω μαλλον θα πεθανω,αλλα θα προσπαθησω.
Ισως να ειμαι υπερβολικος...σας περιγραφω καπως δραματικα τι εστι περιθωριοποιηση σε ολο της το μεγαλειο.
Σας ευχαριστω για την συμπαρασταση.
εμεις σε ευχαριστουμε για οσα εχεις προσφερει τοσα χρονια στο φορουμ μας:)Quote:
Ισως να ειμαι υπερβολικος...σας περιγραφω καπως δραματικα τι εστι περιθωριοποιηση σε ολο της το μεγαλειο.
εισαι λιγουλακι καλύτερα?
keep ειμαι σιγουρη πώς υπάρχουν ανθρωποι που μπορει να ειναι αναισθητοι.Αλλα ειμαι σιγουρη πώς δεν μπορει να ειναι ολοι ετσι.Ειναι αλλοι που δεν ξερουν πώς να σε προσεγγισουν, αλλοι που ψάχνουν τον \"σωστο\" τροπο. Ομως στο περιθώριο εκτος απο κάποιους άλλους μπορει να βαζεις κ εσυ ο ιδιος τον εαυτο σου.Quote:
Ειμαι σιγουρη, πώς εκτος απο τους αλλους, μπορεις κι εσυ να κανεις το πρωτο βήμα, να πλησιασεις.
Σοφια δεν ειμαι κανενας σπουδαιος.Δεν ειμαι κοινωνικος.Δεν πλησιαζω ξενα ατομα.Ο χαρακτηρας μου ειναι αυτος που ειναι και ειναι σχεδον ακατορθωτο να αλλαξει.Ουτε προκειται να αρχισω να μιλαω σε αγνωστους ανευ λογου και αιτιας.
Εχω προβληματα μνημης και δεν μπορω καλα-καλα να θυμαμε προσωπα,δεν ξερω πως λεγεται ο ορος για αυτο ξεχασα.
Εν πασει περιπτωση δεν εχω κανει απολυτως κανενα εγκλημα και εχω φτυσει αιμα ως εκει που δεν παει αλλο.Εχω προσπαθησει.Δεν με νοιαζει τι κανουν οι αλλοι και πως βλεπουν τους εαυτους τους στο καθρεφτη.
Και ειμαι ελευθερος ανθρωπος.
Δεν υπαρχει τιποτα που να μπορει να γινει,το μονο που θα γνωρισω σε αυτο το τοπο ειναι πονος γιατι δεν υπαρχει κατι περισσοτερο να δωσω,εδωσα,προσπαθησα,εφτυ� �α αιμα.
Φυσικα υπαρχουν και καλοι και κακοι,δεν τους βαζω ολους στο ιδιο τσουβαλι.
Τωρα δεν με ενδιαφερει να γνωρισω ουτε καλους ουτε κακους ουτε τιποτα,το μονο που με νοιαζει ειναι μια φυγη που δεδομενων των συνθηκων μοιαζει ακατορθωτη.
Το μονο σιγουρο ειναι οτι δεν θελω να πεθανω,θελω να ζησω.
Μελοδραματικος ισως,ολοι τιποτενιοι και εγω καλος,δεν ειναι ακριβως ετσι και δεν νομιζω οτι εχει κανεις παρομοιες εμπειριες με τις δικες μου.
οταν ολοι αποστασιοποιουνται απο σενα τοτε το μονο που μπορεις να κανεις ειναι να κανεις καλυτερο φιλο σου τον keep.και οταν τα καταφερεις ισως η τυχη φερει και καποιον φιλο που θα σε καταλαβει εν μερη και θα τον ανεχτεις εν μερη.δεχομαστε οτι μας ερχεται και οταν μας ερχεται,και οταν δεν ερχεται τιποτα βολευομαστε με αυτα που εχουμε μεχρι να ερθει κατι,παντα κατι ερχεται ισως δεν ειναι οπως ακριβως το θελουμε αλλα ετσι και αλλιως(τις περισσοτερες φορες) σε ενα χρονο απο τωρα θα θελουμε αλλα πραγματα.
και σταματα να δινεις εκει που δεν θελουν η δεν δεχονται αυτα που δινεις.για το ελευθερος ανθρωπος και εγω το πιστευω πως εισαι.το κακο ειναι πως πολυς κοσμος ειναι δουλοι και δεν...... ταιριαζει.καλη δυναμη φιλαρακο...
Quote:
Σοφια δεν ειμαι κανενας σπουδαιος.Δεν ειμαι κοινωνικος.Δεν πλησιαζω ξενα ατομα.Ο χαρακτηρας μου ειναι αυτος που ειναι και ειναι σχεδον ακατορθωτο να αλλαξει.Ουτε προκειται να αρχισω να μιλαω σε αγνωστους ανευ λογου και αιτιας.
Εχω προβληματα μνημης και δεν μπορω καλα-καλα να θυμαμε προσωπα,δεν ξερω πως λεγεται ο ορος για αυτο ξεχασα.
Εν πασει περιπτωση δεν εχω κανει απολυτως κανενα εγκλημα και εχω φτυσει αιμα ως εκει που δεν παει αλλο.Εχω προσπαθησει.Δεν με νοιαζει τι κανουν οι αλλοι και πως βλεπουν τους εαυτους τους στο καθρεφτη.
Και ειμαι ελευθερος ανθρωπος.
Δεν υπαρχει τιποτα που να μπορει να γινει,το μονο που θα γνωρισω σε αυτο το τοπο ειναι πονος γιατι δεν υπαρχει κατι περισσοτερο να δωσω,εδωσα,προσπαθησα,εφτυ� �α αιμα.
Φυσικα υπαρχουν και καλοι και κακοι,δεν τους βαζω ολους στο ιδιο τσουβαλι.
Τωρα δεν με ενδιαφερει να γνωρισω ουτε καλους ουτε κακους ουτε τιποτα,το μονο που με νοιαζει ειναι μια φυγη που δεδομενων των συνθηκων μοιαζει ακατορθωτη.
Το μονο σιγουρο ειναι οτι δεν θελω να πεθανω,θελω να ζησω.
Μελοδραματικος ισως,ολοι τιποτενιοι και εγω καλος,δεν ειναι ακριβως ετσι και δεν νομιζω οτι εχει κανεις παρομοιες εμπειριες με τις δικες μου.
Keep, δεν ειμαι καμια σπουδαια.Δεν ειμαι κοινωνικη. Δεν πλησιαζω εύκολα ατομα. Ο χαρακτηρας μου ομως θελω να \"καθαρισει\" αππο ξενα στοιχεια κ γι αυτο προσπαθω. Να μπορω να ακουω περισσοτερα κ να βλεπω καλυτερα.
Καταλαβαινω τί λες για τα κενα μνημης. Κ τί εννοεις.Δεν σου λεω να εξομολογηθεις ολα αυτα σε ολο τον κοσμο. Σε οποιον βρεις μπροστα σου. Ουτε να μιλησεις σε κοσμο χωρις λογο. Λεω ομως, να μιλησεις εστω κ καπου για ολα αυτα. Σε ενα ανθρωπο που αισθανεσαι πιο κοντα. Που νιωθεις οτι υπάρχει η πιθανοτητα να σε καταλαβει. Γιατι αποκλειεται να μην υπάρχει εστω ΕΝΑΣ ανθρωπος που θελει να σ ακουσει. Να προσπαθήσει να σε νιωσει...Κ γιατι ο λογος ειναι μοναδικος κ πολυ ομορφος. Η επικοινωνια, το πιο κοντα εχει ανικητη μαγεια. Κ δυναμη.Ειναι ενας λογος να ζεις:)
Μπορει η καταλληλη στιγμη να μην ειναι τωρα. Ομως θα την αναγνωρισεις, αν αφεθεις κ εσυ.
Μα αυτο εκανα Σοφια μιλησα σε σενα τωρα...αυτη τη στιγμη.