Quote:
Originally posted by DissolvedGirl
Θα σας πω τι αποφάσισα. Δεν περιμένω να νοιαστεί κανεις, απλά θέλω να το γράψω κάπου ημιδημόσια για να το πάρω ακόμα περισσότερο απόφαση μέσα μου και να με βοηθήσω να ξεπεράσω οποιο φόβο μπορεί να μου δημιουργεί μια τέτοια αλλαγή... ναι λοιπόν, στο ζουμί.
Θα φύγω. Θα την κάνω από την Αθηνα, όχι με \"ελαφρά\" πηδηματάκια, αλλα με μεγάλα, σταθερά βήματα προς ένα μέλλον της απόλυτης επιλογής μου. Της ΑΠΟΛΥΤΗΣ επιλογής μου όμως, αλλάζω χωρα, αλλάζω σταδιοδρομία, αλλάζω στυλ και ελπίζω για το καλύτερο, όντας ήδη προετοιμασμένη (και δοκιμασμένη σε φωτιά και ατσάλι) για το χειρότερο. Θα ξεκινήσω σε ένα νέο μέρος, με νέους ανθρώπους, με νέους στόχους και όνειρα, γιατί η ζωή που ζω εδώ μου φαίνεται λειψή, ελεγμένη από άλλους, και πως απέχει παρασάγκας αυτό που ονειρευόμουν. Είναι λίγο τρελό, το ομολογώ, αλλα ακριβώς για αυτό το εμπιστεύομαι, γιατί μου βγήκε τόσο αυθόρμητα, με τόση ένταση και διάθεση, που δεν μπορεί, είναι σινιάλο από τον εαυτούλη μου... και είναι καιρός να του ξαναδώσω την αξια που του αξίζει! Και ξέρω πως εκεί θα είμαι μονη μου, θα βασίζομαι μονο στον εαυτό μου, θα έχω μονο εμενα για βοήθεια και σε οποια κατάσταση και αν βρεθώ, θα έχω μονο εμενα να θεωρήσω υπεύθυνο... αλλα αντί να με φοβίζει κάτι τέτοιο, με κάνει να γεμίζω δύναμη, αυτοπεποίθηση και μια αγρια χαρά που με ξεσηκώνει, και δεν ξέρω γιατί σήμερα ειδικά, κάτι μέσα μου φωνάζει \"ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΘΕΛΩ ΘΕΛΩ! YEAH BABY, ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ, ΤΟ\'ΧΩ. ΤΟ\'ΧΩ ΑΝΕΤΑ, ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ\" (φωνάζει όμως, όχι αστεία).
Τώρα, το εκεί το έχω αφήσει επίτηδες έτσι... ως εκεί. Γιατί η μια μου επιλογή είναι Λονδίνο (η σίγουρη, εγγυημένη \"συνεχεια\" των σπουδών μου εδώ) ενώ η άλλη, αυτή που θέλω να ακολουθήσω και με έχει συνεπάρει και γεμίσει με ενέργεια και θέληση εδώ και κάποιες μέρες που άρχισα να το ψάχνω καλύτερα... είναι Νέα Υόρκη! Θέλω να ασχοληθώ με τις τέχνες, με ενδιαφέρει παρα πολύ η μουσική καθώς και η φωτογραφία, και θέλω να το κάνω κάπου μακρυά από εδώ, ώστε να μην ακούω τους ενοχλητικούς ψιθυρους των συγγενών και φίλων που θα μου λένε πως αυτά είναι hobby, να συνέλθω, και γενικά θα μου κατεβάζουν το ηθικό... οποτε και εγώ θα βάλω έναν ολόκληρο ωκεανό ανάμεσα μας, και θα κινήσω να βρω τον δικό μου, ολοδικό μου δρόμο! Δεν μπορώ να ξεκινήσω αυτό το εξάμηνο βεβαια, αλλα μπορώ να γραφτώ για τον Φεβρουάριο. Μπορώ επίσης να μεταφέρω μερικά μαθήματα ώστε να ξεκινήσω από το δεύτερο εξάμηνο και εκεί... αλλα και από την αρχή να ξεκινήσω δε με νοιάζει, αρκεί να αισθάνομαι πως αυτό με το οποιο ασχολούμαι με γεμίζει και με ικανοποιεί.
Αυτά! Άντε να δούμε τι θα ξημερώσει ποιος Θεός τη μέρα...
Tην αξία που του αξίζει, την δίνεις στον εαυτό σου, κάθε φορά που καταφέρνεις να τον αγαπάς, με οποιονδήποτε τρόπο κι αν πραγματώνεται αυτή η αγάπη, απο τον πιο μικρό, μέχρι τον πιο μεγάλο.