ναι αλλα οταν δειχνω αυτο που ειμαι περνουν δρομο.
Printable View
ναι αλλα οταν δειχνω αυτο που ειμαι περνουν δρομο.
τι καλα που περνουν δρομο και δεν χρονοτριβεις ,ετσι κι αλλοιως θα φευγανε αργοτερα γιατι δεν ταιριαζετε.Σκεψου πως τον θελεις-καλο εραστη,να μπορει να δωσει ενα ανδρικο πατρικο προτυπο στο παιδι σου, εργατικο,ψηλο,γονιμο?(να κανεις κι ενα αδελφακι για το παιδακι σου) κλπ,-κ να δεις πανικουλα θα ερθει !και θα εισαι μια χαρα !Μην απογοητευεσαι απο την καθυστερηση -ολοι φευγουνε - ολα θα στρωσουν, αν εσυ ξερεις τι θελεις !
αυτο θελω απο εναν ανδρα.να ειναι γονιμος αγαπητος,στοργηγος συζηγος πατερας,και να κανω και αλλα παιδια μαζι του.αλλα οι περισσοτεροι ειναι σκατοψψυχοι και κοιτανε αλλα και μπορει αλλες.
επισης αν θυμαστε τον ψηλο τον Δημητρη με διεκδικει παλυ αλλα δεν απανταω στα τηλ του κλπ.βαριεμαι.τον βαρεθηκα του ειπα τι θελω και μ λεει οκ αλλα σιγα σιγα.
μετα απο τοσα π γινανε με αυτον εχω κρυωσει.
Μη μπαινεις στο τριπ της αυτολυπησης-ειμαι ατυχη κ χονδρη-,ουτε κ σε φεμινιστικες γενικοτητες
-οι ανδρες ειναι πολυγαμικοι,βλακες,προστυχ οι-εσυ κανε τη δουλεια σου ,φροντιζε τη ψυχη σου σα φυλαχτο και δωστης ονειρα για να ελξη την αδελφη ψυχη!
pia adelfi psixh?oloi malakes bgenoun sto telos.kai einai,
ακομα και ο πιο γλυκος και αθωος παλιομαλακας βγενει.παντα.δεν ειναι να εμπιστευεσε τπτ πια στον κοσμο αυτον.ολοι μολις γυρισεις την πλατη σου μπηγουν το μαχερι.αισταδιαλα.
καλα κανω που πηδαω τον εναν και τον αλλον και εγω και μετα τους γραφω στο μουνι μου.!!1
Καλα κανεις κουκλαρα μου!Δωστους να καταλαβουν τους *********!Μας εχουν πληγωσει ολες μας,παρε το αιμα μας πισω!Ομως το βραδυ οταν εισαι μονη πριν να κοιμηθεις κανε κ μια ευχη για σενα κ το παιδακι σου κ ολα θα πανε καλα!Μη κρατας κακια στους μαλακες ,μονο γαμα τους!
χθες εστειλα ενα μηνυμα στον Δημητρη \"ελα ξεκωλιαρη να σε βαλω κατω\" αχαχαχαχαχ
καλα ενταξει καταλαβαινω τι εννοειτε αλλα χαλαρωστε λιγο βρε τις εκφρασεις σας :P:P
Δε μπορω! Γελαω......,θαθελα ναβλεπα το προσωπο σου οταν γραφεις τετοια ! Γελας κ εσυ?
Αυτο το λεω για την Πανικουλα!
oxi mono gelao.katourieme sta gelia axaaxax
Παλι γελασα!Ελα σταματα ,σοβαρεψου! Ρεζιλι γιναμε !
giati mipos mas kserei kanei real:P
ισως λιγη..αλλα εχει βιταμινες και αλλα συστατικαQuote:
Originally posted by liveloula
η σοκολοτα εχει καφεινη νομιζω.
που οφελουν τα νευρα ....