Ναι σοφια μου συμφωνω απολυτα μαζι σου!πλακα εκανα με τον γιατρο !παρασυρθηκα λιγο και τα γραψα αυτα σαν σκεψεις οχι μονο των σωστων φυσιολογικων προσωπικοτητων αλλα και των διαταραγμενων -sorry=
Printable View
Ναι σοφια μου συμφωνω απολυτα μαζι σου!πλακα εκανα με τον γιατρο !παρασυρθηκα λιγο και τα γραψα αυτα σαν σκεψεις οχι μονο των σωστων φυσιολογικων προσωπικοτητων αλλα και των διαταραγμενων -sorry=
Αυτό είναι πολύ μεγάλη αλήθεια σοφία...Quote:
Originally posted by Sofia
Το να αντικαταστησεις μια ουσια, απο μια αλλη κ να νιωθεις οτι την χρειαζεσαι για να αποκτησεις ωραιες στιγμες ειναι ενα μεγαλο θεμα.
Εγώ προσωπικά τις μεγαλύτερες χαρές μου και τις καλύτερες στιγμές, τις έχω ζήσει σε προσωπικές/επαγγελματικές επιτυχίες.
Δεν υπάρχει μεγαλύτερη ομορφιά από αυτό.
Δυστυχώς, αυτές οι στιγμές δεν μπορούν να γίνουν μόνιμη ευτυχία και κει κάπου ξεφεύγουμε, ο καθένας όπου έχει τη μεγαλύτερη ροπή.
Εγώ για καλή μου τύχη, ότι ναρκωτικό είχα δοκιμάσει μικρή, δεν μου άρεσε και έτσι δεν κόλλησα πουθενά.
Παρόλα αυτά, (Κατερίνα), το μαύρο, διαπιστωμένα μπορεί να κάνει πολύ σοβαρή ζημιά στον εγκέφαλο. Το έχω ξαναγράψει και αλλού. Ήξερα ένα παιδί απ το σχολείο που έπινε και πίνει ακόμη και έχει γίνει άλλος άνθρωπος.
Katerinaki, κανενα θεμα. Εχω διαβασει αναλογες παροτρυνσεις ή σκεψεις κ αλλων μελων. Μπορει να το σκεφτομουν κι εγω. Δεν ξερω τί μπορει να σκεφτει ο ανθρωπος πανω στην απελπισια ή την απογνωση του. Ολοι εχουμε τετοιες στιγμες ή κ περιοδους.Quote:
Originally posted by katerinaki
Ελπιζω μονο να ακολουθουνται απο τις απαραιτητες πιο ψυχραιμες στιγμες διαυγειας.
ΓΝΩΘΕΙ ΣΑΥΤΟΝ - τογραψα σωστα?
Ναι Θεοφανια !η μακροχρονη χρηση της κανναβης δημιουργει οπως λες προβληματα στον εγκεφαλο οπως και η μακροχρονη χρηση ψυχοφαρμακων,το αφηνω γιατι ειναι πολυ μεγαλο θεμα,και μου φαινεται πως παει για ακαδημαικο
AΡΙΣΤΕΙΔΗΣ αυτο που ειπες...Quote:
Originally posted by ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ
\"η στιγμή να αποφασίσεις με ποιούς θα πας και ποιούς θα αφήσεις.\" αφήστε λοιπόν όλα τα λουλούδια να ανθίσουν. η επιλογή του αρώματος είναι αποκλειστικά θέμα της δικής σας μύτης!!!!
\"η στιγμή να αποφασίσεις με ποιούς θα πας και ποιούς θα αφήσεις...
Ειναι κατι που ακουσα και εμαθα πριν 5 χρονια στο προγραμμα που πηγαινα σε μια συγκεκριμενη ομαδα ψυχοθεραπειας με την οποια βγαιναμε και καναμε εκπομπες και στο Ραδιοφωνο...
Αν μπεις στο site που χω φτιαξει θα το δεις να το χω βαλει το ..Ηρθε ο καιρος να αποφασισεις με ποιους θα πας και ποιους θα αφησεις....μεσα σε εναν Πινακα ζωγραφικης οπου εχει θεμα τον Οδυσσεα δεμενο στο καταρτι με τους αργοναυτες στο πλοιο την στιγμη που εχουν ερθει απο πανω οι Σειρηνες.........
Δες το αν Θες...
http://clubs.pathfinder.gr/Apeksartisi18ANW__
Με Σεβασμο Θοδωρης
kalos sas brika....eimai kainourgia sto foroum.kala xristougena se olous!!!!
Θοδωρη σου εχω στειλει προσωπικο μυνημα.