Προσπαθώ να κάνω υπομονή αλλά δεν μπορώ να μην το σκέφτομαι καθόλου γιατί είναι πολύ πρόσφατο αυτό που μου θύμισε την παλιά τραυματική μου εμπειρία... Θα χρειαστούν λίγες μέρες γιατί άνοιξε μια βαθιά πληγή...
Printable View
Αν επιτρέπεται τι παλιά τραυματική εμπειρία είχες που σε επηρεάζει τόσο πολύ? Αν δεν θες να μιλήσεις για αυτό κατανοητό εννοείται.γενικα φοβάσαι τις σχέσεις με το άλλο φύλλο?
Κοίτα, δεν ξέρω πως είναι ο σωστός όρος αλλά στην καλύτερη περίπτωση ήταν σεξουαλική παρενόχληση... Ήταν κάποιος που με είχε στριμώξει και με άγγιζε σε σημεία που αγγίζουμε μόνο το σύντροφο μας και προσπαθούσε να με πάει σε απομονωμένο μέρος για τα υπόλοιπα... Με τρόμαξε πολύ 1ον γιατί ήμουν αρκετά μικρή σε ηλικία και συνεπώς άπειρη και 2ον γιατί του ζητούσα να με αφήσει αλλά δεν με άκουγε...
Και μετά απ' αυτό το γεγονός ναι, άρχισα να φοβάμαι τις σχέσεις με το άλλο φύλο και δεν νιώθω καλά να είμαι κοντά σε άντρες που δεν γνωρίζω παρά ελάχιστα όπως ήταν αυτός που μου πρότεινε το ραντεβού... Όπως είπα πιέστηκα πολύ εκείνο το βράδυ κι αν νιώσω ξανά πίεση που να σχετίζεται με τον ερωτικό τομέα γίνομαι χάλια...
Πω ρε φίλε τι άνθρωποι υπάρχουν εκεί έξω.αν είναι δυνατόν.λογικο να νιώθεις έτσι μετά από αυτό.κανειςνψυχοθεραπεια?
Έχω κάνει αλλά με βοήθησε μόνο ως ένα βαθμό απ' ότι φαίνεται... Νόμιζα ότι ήμουν καλύτερα αλλά μετά το χθεσινό καταλαβαίνω πως έκανα λάθος, αφού τρομοκρατήθηκα έτσι σημαίνει πως δεν είμαι καλά... Θα το πω στον γιατρό μου στην επόμενη συνεδρία να το συζητήσουμε... Θα πάω τέλος του μήνα...
Να σκέφτεσαι ότι είναι κάτι που έγινε στο ίντερνετ στην ασφάλεια του σπιτιού σου δε μπορεί κανείς να σε πειράξει:)
Θα προσπαθήσω :) Σ' ευχαριστώ, το εκτιμώ πολύ που ασχολείστε...
Παλιότερα για ένα διάστημα κυρίως τις νύχτες με έπιανε φόβος ότι αυτός μπορεί να με βρει και να μου κάνει πάλι κακό... Ήταν μια κόλαση... Ελπίζω να μην το ξαναπεράσω ποτέ...
Εσύ άντρας δεν είσαι; Ρωτάω γιατί θέλω να ρωτήσω κάτι κι έχει σημασία το φύλο στην συγκεκριμένη περίπτωση... Και μια γυναίκα μπορεί να πει τη γνώμη της φυσικά αλλά νομίζω πως σ' αυτό το θέμα οι άντρες ξέρουν καλύτερα...
Ναι άντρας είμαι και μπορείς ελεύθερα να ρωτήσεις ότι θέλεις
Σ' ευχαριστώ...
Να μωρέ, είναι ότι και στις κανονικές μου σχέσεις που είναι αμοιβαίες μερικές φορές μου έρχονται οι αναμνήσεις από εκείνο το βράδυ και φοβάμαι τόσο πολύ που αλλάζω γνώμη κι ενώ αρχικά έχω συναινέσει στην σεξουαλική επαφή νιώθω πως δεν μπορώ κι αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι αν μπορώ να το σταματήσω ή αν πρέπει να τελειώσω ότι άρχισα ακόμα κι αν δεν νιώθω καλά... Ελπίζω να το εξήγησα με σαφήνεια γιατί με δυσκολεύει αυτό το θέμα και με κάνει να ντρέπομαι...
Ναι κατάλαβα τι εννοείς.για την πλειοψηφία των αντρών ναι πρέπει να τελειώσεις αυτό που άρχισες.για κάποιον που καταλαβαίνει και όπως και να χει και για την προσωπική μου άποψη αν δεν αισθάνεσαι καλά πρέπει να το σταματήσεις για να είσαι εσύ καλά όχι μόνο ο άλλος.γιατι πάνω από όλα το θέμα είναι να είμαστε πρώτα εμείς καλά.ελπιζω όπως τα έγραψα να κατάλαβες τι θέλω να πω
Φυσικά και γίνεται.σιγουρα ο άλλος θα ξενερώσει ίσως και να νευριάσει ανάλογα τι χαρακτήρας είναι και αν έχει παρόμοιες εμπειρίες στο παρελθόν.επειδη μου χει τύχει εμένα ας πούμε δε θα μου φαινόταν παράξενο ούτε θα με ξενερωνε.απλα θα σεβομουν την απόφαση του άλλου οποία και αν ήταν χωρίς παρατράγουδα
Ε σίγουρα θα ρωτήσει γιατί!?από κει και πέρα είναι σε εσένα αν θες να το πεις η οχι