Πωω κι εσείς μετά την καραντίνα ; μας κατέστρεψε νομίζω όλο αυτό . Δοκιμάσατε κ ζάναξ ;
Printable View
[QUOTE=Lunar;1229917]Δεσποινα .. είναι σαν να τα έγραψα εγώ όλα αυτά. Σχεδόν δύο χρόνια η κατάσταση αυτή. Ταχυκαρδιες , δυσπνοιες , εντερικα ΤΑ ΠΑΝΤΑ . δεν υπάρχει γιατρός που να μην έχω πάει. Όταν ακούω για μια αρρώστια παθαίνω εμμονη και την έχω και εγώ μετά σίγουρα. Πειθώ τον εαυτό μου ότι έχω τα ίδια συμπτωματα . Το πρώτο πράγμα που φοβόμουν ήταν η καρδιά, νομίζω έτσι ξεκινάει σε όλους. Μετά άρχισαν όλα τα υπόλοιπα. Πλέον αυτή η δυσπνοια , που δεν ξέρω καν αν είναι κιόλας. Ανεβαινω σκαλες , ανέβηκα 6 ορόφους προχθές και μόλις έφτασα σπίτι ένιωθα ότι δεν μπορούσα να ανασανω και ΜΙΛΑΜΕ Η ΤΑΧΥΚΑΤΔΞΑ ΦΟΒΕΡΗ . Μερικές φορές θα ανέβω και μια μικρή ανηφορα κατευθείαν ταχυακρδια , τους ρωτάω όλους όσους είναι δίπλα μου . Έχεις εσύ τώρα ταχυκαρδια ; όχι μκυ λένε όλοι. Μόνο εγώ την έχω........ δεν ξέρω τι να πιστέψω πλέον. Ότι μάλλον έχουν κάνει λάθος, όλοι μου λένε πρέπει να αθλεισαι κλπ και θα είσαι καλύτερα. Καπνξζω κιόλας αλλά όχι πολύ. Και πριν κάπνιζα και δεν είχα τέτοια. Πλέον είμαι πεπεισμένη ότι έχω κάτι με τα πνευμονια μου . Πχ πνευμονικη υπερταση . Πριν 2 μέρες βέβαια νομίζα ότι είχα καρκινο στον τραχηλο . Κάθε μέρα και κάτι άλλο. Δεν ξέρω τι να κάνω Πλέον. Ειδικά αυτό με τις ταχυκαρδιες και τα πνευμονια ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΤΑΙ
Ναι πραγματικά είναι σαν να με ακούω σε πολλά. Καταλαβαίνω τι περνάς , είναι βασανιστήριο όλο αυτό. Πρέπει να πας κι εσυ σε ένα ψυχολόγο να κάνεις ψυχοθεραπεία . Η αρρωστοφοβία μας δεν πιστεύω πως θα φύγει ποτέ αλλά πιστεύω μπορεί καποια στιγμή να καταφέρουμε να την ελέγχουμε κ όχι να μας ελέγχει . Δεν ξέρω τι να πω ειλικρινά , κι εγώ αυτες τις μέρες δυσκολεύομαι πολύ πάλι στα απλά τα καθημερινά . Με την ταχυκαρδία θα σε συμβουλευα να κάνεις μερικες ασκήσεις διαλογισμού και αναπνοών . Καλά μην φανταστείς οτι κάνει πολλά . Αλλά για λίγο ηρεμείς . Όσο για το ότι πρεπει να γυμνάζεσαι . Δεν χρειάζεται πολύ εμένα ο ψυχολόγος μου είπε ένα τεταρτο γύρω από το τετράγωνο περπάτημα κάθε μερα, αρκεί για να κάνεις λίγο την αρχή . Υπομονή να χουμε κ να ρθουν καλύτερες μέρες :(
Όχι δεν είναι παρενέργεια . Είναι απο το άγχος λογικά και από το πρόβλημα που έχεις . Τι έχεις ομως τελικά ; δεν μου είπες. Για την αναγούλα βοηθάει πολύ η ξηρά τροφή , τυπου φρυγανιές. Θα τρως με το που ξυπνας κ πριν κοιμηθείς . Ρουφάει τα υγρά . Επίσης το κρεβατι σου να το σηκωσεις απο κατω απο την πλευρα του κεφαλιου με βιβλια με οτι μπορείς καπου 10 cm θα σε βοηθήσει πολυ στον υπνο . Στην αρχη έπαιρνα cirloton αλλά δεν ειναι για πολύ . Στα δύσκολα μου χει δώσει pimperan ακόμα δεν το χω δοκιμάσει . Να τρως ελαφρυα για λίγο καιρό κ υπομονή . Είναι πολυ δύσκολα το ξερω . Κάνε κουράγιο θα στρώσεις σιγα σιγά . Θέλει χρονο .