Originally Posted by
markos83
Ποιος είπε πως αν προχωρήσω με την γυναίκα που ερωτεύτηκα δεν θα είμαι κοντά στο παιδί σαν πατέρας? Υποθέτεις πως αν τραβήξω άλλο μονοπάτι θα ρίξω μαύρη πέτρα πίσω μου και δεν θα αναλάβω τις ευθύνες μου? Εάν ναι, πως έφτασες σε αυτό το συμπέρασμα? Σου λέω και πάλι, δεν επέλεξα να ερωτευτώ την συγκεκριμένη περίοδο ούτε το επιδίωξα, συνέβη όπως θα μπορούσε να συμβεί στον καθένα από εμάς. Η λογική λέει πως θα έπρεπε να κάνω πίσω αλλά όπως είπα δεν σκεφτόμουν λογικά, είχα συναισθηματική σκέψη και ακόμα έτσι έχω. Όποιος Το ότι μερικοί λέτε ότι είναι δικαιολογία επειδή εν τέλει μετάνιωσα να κάνω οικογένεια και θέλησα να φύγω από την σχέση ή για να κάνω περιστασιακό σεξ δεν μπορώ να μπω στη διαδικασία να το σχολιάσω γιατί δεν με γνωρίζεται και θα πρέπει να αποδείξω πως δεν είμαι ελέφαντας σε μια ομάδα αγνώστων. Από ποτέ είναι απωθητική, άνανδρη και ανήθικη συμπεριφορά να ερωτευτεί κάποιος και να αναθεωρήσει για τις επιλογές του?? αυτοί οι χαρακτηρισμοί συνοδεύονται λόγω της παρούσας κατάστασης? Θα ήμουν όλα αυτά που λες αν δεν ήμουν ειλικρινής (έστω και αργά) και με έπιαναν να λέω ψέματα και δεν το παραδεχόμουν, τότε ναι, θα ήμουν. Δεν θεωρώ τον εαυτό μου ανήθικο επειδή μίλησα ειλικρινά. Δέχομαι ότι η στιγμή που μίλησα ενδεχομένως δεν ήταν η κατάλληλη αλλά ένιωθα πως δεν υπήρχε άλλο περιθώριο μέσα μου και έπρεπε να μιλήσω. Αν αυτό με κάνει κακό άνθρωπο τότε τι να πω…