Ρε παιδια μέσα σε όλα αυτά που προσπαθω να αντιμετωπίσω όλη μέρα... Εχω να αντιμετωπίζω έναν τοξικό μίζερο συζυγο... Που δεν λέει ποτεεεε μια καλή κουβέντα να σε ενθαρρύνει... Εχω κουραστει πολυ κλαίω αυτή τη στιγμή. Άλλαξε πολυ αυτός ο άνθρωπος
Printable View
Ρε παιδια μέσα σε όλα αυτά που προσπαθω να αντιμετωπίσω όλη μέρα... Εχω να αντιμετωπίζω έναν τοξικό μίζερο συζυγο... Που δεν λέει ποτεεεε μια καλή κουβέντα να σε ενθαρρύνει... Εχω κουραστει πολυ κλαίω αυτή τη στιγμή. Άλλαξε πολυ αυτός ο άνθρωπος
Ποτε θα μου χαμογελάσει και μενα η ζωή...
Medusa εσύ δεν είσαι σε αγωγή??Θα σου χαμογελάσει η ζωή θα περάσουν όλα σιγά σιγά θα κοπιάσει λίγο το άγχος αλλά θέλει να πας και σε ειδικό να σε βοηθήσει!
Εγώ είμαι σε αγωγή εχω πιει 10 μέρες μισο του μισου,10 μερες μισο χάπι κ τώρα είμαι 1 βδομάδα που παίρνω ολόκληρο το χάπι ακόμα δεν μου έχει κάνει τπτ κ πέρσυ που έπινα αγωγή στους 6 μήνες είδα φως.
Με την αγωγή όταν αρχίσει να δρα δεν αισθάνεστε καθόλου αγχος?
Προσωπικα πέρσυ που είχα ξεκινήσει αργησε να με πιασει αλλα μετα ημουν καλα κανενα σωματικο συμπτωμα.
Εγώ πρώτη φορά τώρα είμαι πολύ καλύτερα από πριν και στην αρχή όχι δεν είχα κάτι!
Δυο μισάωρα τρέξιμο την ημέρα σε εξωτερικό περιβάλλον και θα περάσουν όλα...Οι λύσεις είναι απλές αλλά εμείς τα βλέπουμε δύσκολα.