Quote:
Originally posted by Zairped
Καλησπερα.Γυρισα.Μπορω να πω πως περασα καλα γνωρισα λιγο κοσμο.Αλλα δεν ειχα πολυ διαθεση.Βασικα ειχα αλλα οτιδιποτε και αν μου ερχοταν στο μυαλο σε σχεση με αυτην μου εφευγε.Και φαγητο πολλες φορες δεν ετρωγα επειδη μου ερχοταν αυτη στο μυαλο.Πχ εβλεπα ενα αεροπλανο και εκανα συνιρμο οτι και αυτη με αυτο ταξιδεψε.Εν πασι περιπτωση.Μου εστελνε καποια μηνυματα \"καλημερα.τι κανεις?\"κλπ αλλα δεν πολυ απαντουσα και ενα βραδυ μου εστειλε σε παρακαλω απαντα μου,μου λειπεις.Και της ειπα οτι αφου με χωρισε πως γινεται να της λειπω,και μου ελεγε μαλακιες οτι δεν μπορει να διαγραψει τα παντα μεσα σε μια στιγμη και διαφορα τετοια.Πριν φυγω και παρεληψα να το πω ηταν οτι μου ζητησε να μεινουμε φιλοι και οτι δεν θελει φιλακια ερωτες κλπ.Αυτο τι σημαινει?Οτι θελει να κραταει επαφη σε περιπτωση που το μετανιωσει η οτι ειναι τοσο εξικιωμενη με την ιδεα που δεν την πειραζει να ειμαστε και φιλαρακια?Εγω παρολα αυτα οταν της απαντουσα,της μιλαγα ψυχρα.Τι λες φιλε pad?
φιλε zairped ανοιξε δικο σου θεμα γιατι εδω ειναι το θεμα του jason τωρα κατα τα αλλα αφου εσυ τα χεισ με την αλλη τι σε πειραζει να κρατησεισ φιλικη επαφη απαντα στα μυνηματα πιθανοτατα για καβατζα σε θελει αλλα ποτε δε ξερεισ.αυτο το να σε θελει για καβατζα μην τον σκεφτεισ στραβα σκεψου οτι οταν θα γυρισει θα τησ κανεισ τη ζωη δυσκολη.ανοιξε ομωσ δικο σου θεμα να παρεισ γνωμεσ και απο κοριτσια για καλυτερα.οτι και να κανει παιζε το ανετοσ να δεισ που το παει μπορει να ειναι απλα να σε κερδισει απο την καινουρια σου γκομενα αν εμαθε οτι τα εχεισ.ανοιξε θεμα να τα πουμε απο εκει