αυτην την στιγμη βρεχει και θα με πειτε τρελη αλλα γενικα μου βγαζει μια μικρη μελαγχολια..και κατι αλλο δενε ιχα σκεφτει αυτο που ειπε οτι φβαται την βροχη μην τυχον και δεν μπορει να παει σε νοσοκομειο και αγχωθηκα και εγω τωρα ουφ:(
Printable View
αυτην την στιγμη βρεχει και θα με πειτε τρελη αλλα γενικα μου βγαζει μια μικρη μελαγχολια..και κατι αλλο δενε ιχα σκεφτει αυτο που ειπε οτι φβαται την βροχη μην τυχον και δεν μπορει να παει σε νοσοκομειο και αγχωθηκα και εγω τωρα ουφ:(
τι εννοεις με το νοσοκομειο;...δεν καταλαβα...ειναι ομορφη η αποψινη βροχη..τι νιωθεις;
να μην μπορω να κανω τιποτα!γενικα οταν βρεχει κλεινομαι λιγο ...και σκεφτηκα αυτο που εγραψε εκεινη που ανοιξε το θεμα οτι ισως φιβαται την βροχη γιατι ανα παθαινε κατι δεν θα μπορουσε να παει στο νοσοκομειο και αγχωθηκα και εγω!
Φυσικα και θα μπορουσε...ειναι απλα βροχες..ειναι απλα νερο.Νερο που ερχεται απο πανΩ.Δεν νιωθεις δεος γιαυτο;Γιατι οι ανθρωποι νιωθουν τοσο μικροι μπροστα στην φυση;
εχει συσκοτιση εξω ..ο φιλος μου ειναι ταξιδι για λιγο στους δικους του γενικα νιωθω καπως τωρα κλεισμενη στον ευατο μου τωρα..
Γιαυτο...μην χαλιεσαι ομως...Θα περασουν οι μερες.Εχει καλη παρεα παντως εδω.Μην νιωθεις μονη..
τωρα πια ομως δεν το νιωθω..βγηκα εξω με την ομπρελιτσα μου και τραγουδουσα το I\'m singing in the rain...........what a glorious feeling and I\'m happy again!!!!
οταν δεν εχει μπουμπουνητα ειναι πολυ καλυτερα τα πραγματα.τωρα ηρθα σπιτι μιας φιλης καθομαστε στον καναπε και ακουμε τη βροχη εξω βλεποντας χαζα βιντεακια στο youtube.ολα μια ιδεα ειναι τελικα..ελα ρε συ sunset επειδη ενιωθα εγω ετσι δεν σημαινει οτι ισυει και για εσενα το ιδιο..μου φαινεται εχεις το συνδρομο του πρωτοετη φοιτητη....
:):) χαλαρωστε...ολα ειναι μια χαρα..μια ιδεα ειναι ολα οντως.
Να περνατε καλα..
μου φαινεται εχεις το συνδρομο του πρωτοετη φοιτητη....
της ψαρουκλας εεε?μαλλον τι να πω!απλα ειμαι μονη στο σπιτι και γενικα η βροχη μου φαινεται σαν θλιψη καμια φορα!αλλα θα μου περασει!λεω να δω ακι εγω αστεια βιντεακια μετα.....αυριο δεν δουλευω και επειδη εχω δουλειες ακομα!θα κατσω μεχρι αργα!
η σημερινη βροχη ηταν απολαυση!αν και αρχικα ειχα τις επιφυλαξεις μου για το αν θα ακολουθησει καταιγιδα!αν κ εχω προβλημα με τα μπουμπουνητα σκεφτηκα εναν τροπο που το κανει λιγοτερο τρομακτικο:οταν μπουμπουνιζει ο κεραυνος εχει ηδη πεσει!αρα δεν υπαρχει λογος να πολυφοβομαστε!ετσι νομιζω τουλαχιστον!
οχι!του φοιτητη της ιατρικης η της ψυχολογιας που ο,τι διαβαζει νομιζει πως το εχει κιολας;););)
Απολαυστε την βροχη..κανει καλο :)
Μέρα και σημερινή ψιχοπλακώνεσαι τι να απολαύσεις
παιδια ειμαι χαλια μουρχεται να τρελαθω δεν ειμαι καλα θα παθω πανικο μετα απο τοσο καιρο....ολα χαλια δεν αντεχο αλλο....κ εγω σημερα απο τον καιρο νιωθω τελιως χαλια ολα με πανε στραβα απο το πρωι...πριν λιγο μαλωσα κ νιωθω αναγουλα ταχυκαρδιες ενα κομπο στο λαιμο δυσπνια κ ζαλη....μουρχεται να παω να πιω να ηρεμησω αλλα πηρα κ χαναχ δεν κανει...εδν μπορω να ηρεμησω...τι να κανω..ουτε να κοιμηθω....την παλαιυω παρα πολυ ασχημα..τι να κανω...:(:(:(:(:(:(:(
ηρεμησε λιγακι,εδω ειμαστε,λεμε να το ξενυχτησουμε σημερα ...