Originally Posted by
tziovani
...εχω καταλαβει πριν το γραψεις . κλεινει την πορτα να τα πειτε σαν καλες φιλεναδες ( παρεξηγημενες ) να μην ακουν οι αλλες ....
τωρα μας γραφεις και για προσωπικο θεμα σου
γιατι δεν γινονται στον χωρο εργασιας τα ερωτικα αρπαγματα ? ...βαλτην πανω στο γραφειο και ξεκινα ! wc δεν εχετε ? σκαλες ? οταν εισαι κ%$#λωμενος με μια γυναικα δεν μασας και πολλα ! εμενα που με " βλεπεις ¨ εχω φαει ¨χαστουκια ¨ μεσα σε καφε με 30 ατομα γυρω γυρω , δεν μασουσα ουτε εβλεπα ποσοι ηταν γυρω μου . στο τελος της βραδιας εφαγε ενα γερο χαμουρεμα που σηκωθηκε ολο το καφε και χειροκροτουσε ( μπραβο μαγκα , εμπαινε ) , η κοπελα απο την αρχη δεν με ηθελε στο φουλ , προσφατα χωρισμενη απο μακροχρονια σχεση , δεν ημουν στο λεβελ της . το παλεψα ομως γιατι την ΓΟΥΣΤΑΡΑ , ηταν το πρωτο date μας ! φωναζα σε ολο το μαγαζι , ελα εδω ...με ωραιο τροπο , οχι τπτ αγενειες ....το ωραιο το κυνηγι , το ωραιο χαμορεμα . δυσκολη γυναικαρα , δυναμικη , ορθιο μοντελο ! ξερεις γιατι ? γιατι ειμαι δυνατος ανδρας , ασφαλης , δυναμικος και οχι φλωρος ! ξερω τι θελω ! ξερω τι γουσταρω , και ουτε κατα διανοια φιλεναδιτσος ! καταλαβες ποια ειναι η διαφορα του ανδρα απο την φιλεναδα ? δεν φοβαται την απορριψη ! δεν φοβαται αν θα φαει ακυρο , δεν μασαει .....!
υγ. αυτη η γυναικα λοιπον στο γραφειο , θελει ενα ΑΝΔΡΑ ! πιασε το υπονοουμενο λοιπον ....