Δεν σου κάνω πλάκα Μαράκι έχω 3 κόρες που δεν θέλουν να με ξέρουν
Printable View
Δεν σου κάνω πλάκα Μαράκι έχω 3 κόρες που δεν θέλουν να με ξέρουν
Elis αλήθεια?γιατί έτσι?
Γτ εγώ πήγα να περάσω καλά κι η άλλη έβγαλε παιδί έχω πληρώσει τα μαλλιά της κεφαλής μου μέχρι τώρα γύρω στα 100 χιλιάρικα από τα 17 μέχρι τώρα
100 χιλιάρικα ευρώ
Για βάλε 20 χρόνια από 500 ευρώ
θα σε ρωτησω λοιπον . για ποιον λογο χωρισατε , ποσα χρονια σχεσης ειχατε ? αναφερεις οτι εισαι << ερωτευμενη >> , αναμενεις καποια επιστροφη , θα ηθελες να τον δεις , αλλα ισως η αγαπη αυτη δεν αξιζε . διαβαζοντας αρχικα το κειμενο σου , μου εβγαλε μια εντυπωση , απελπισιας να σου πω την αληθεια , για χαμενους ερωτες , αγαπες , επιστροφες ....
υγ. κατι σαν drama queen ......
Dear Jiovanni...
Χαίρομαι που με ρωτας αρχικά...σέβομαι την ανδρική άποψη (όπως και την γυναικεία) γιατί είστε πιο απλά μηχανάκια και sometimes είστε και to the point.
Ήμασταν 12 χρόνια σχέση,τον τελευταίο χρόνο συμβιωναμε.
Χωρίσαμε αστραπιαία ένα βράδυ του Αυγούστου του 2021.εφυγε σαν τον κλέφτη χωρίς εξηγήσεις (ghosting behaviour).
Δεν είμαι απελπισμένη...δεν ξέρω γιατί σου φάνηκα έτσι.
Θέλω πολύ να τον δώ και να μιλήσουμε ναι αλλά διατηρώ την αξιοπρέπεια μου ακέραια,δεν παρακαλάω εννοώ...
Απλά παραμένω επιφυλακτική γιατί έχει δώσει κάποια δείγματα ανωριμοτητας/ναξιοπιστίας στο παρελθόν και γιατί με ενοχλούσε όταν ένιωσα πως δεν ήμουν η 1η του προτεραιότητα.
Ελπίζω να διαβάσεις όλα τα ποστ μου και μαζί με αυτό να έχεις μια πιο σφαιρική εικόνα τώρα.
Περιμένω το σχόλιο σου.
axl...
Ψυχανεμιζομαι τους λόγους εννοειται βρε,αλοιμονο,απλά τόνισα ότι αυτός δεν έκατσε να μου μιλήσει.
Εγώ πιστεύω ότι 1)παίζει να φοβήθηκε τη δέσμευση 2)σίγουρα τον επηρέασε καταλυτικα ο πατέρας του που δεν με πάει και 3)φταίω κι εσύ γω κάπου γιατί κατάλαβε ότι φλέρταρα με κάποιον άλλο στο διαδίκτυο,παρόλο που δε θα το συνέχιζα.απλα είχα βαρεθεί τη ζωή μου και έψαχνα μια ανανέωση ίσως...
Όχι δεν έχει αποδείξεις,δεν με έπιασε στα πράσα.οτι κι αν ήταν έπρεπε να το συζητήσει φευγοντας έτσι αποδόμησε όλη την σχεση.
Εντάξει υπάρχει κάποια ομοιότητα μεταξύ του εξ και του πατέρα μου.αλλα...οκ.η τιμωρία της σιωπής που μου επέβαλε ήταν καλυτερη? Μου/μας άξιζε?αυτή η 2χρονη περίοδος σιωπής με πόνεσε και πόνεσε και τον ίδιο του τον εαυτό ετσι.κλασικα αυτοκαταστροφικός.
Τέλος πάντων.πολλα είπαμε.thanks για αυτήν την αλληλεπίδραση.good night.
μαρακι... θα μου πεις παλι οτι στα λεω "αδεξια"...
λες οτι σου επεβαλε 2χρονη σιωπη, λες και ειστε σε σχεση και δεν σου μιλαει.
ΧΩΡΙΣΜΟΣ ειναι. δεν ειναι διχρονη σιωπη....
βαζεις σε πληθυντικο το αν ΣΑΣ αξιζε να πονεΣΕΤΕ ετσι και οτι ειναι αυτοκαταστροφικος για τους παραπανω λογους.
σου περναει καθολου απ το μυαλο, οτι εσυ μονο εισαι η αυτοκαταστροφικη, που δυο χρονια μετα δεν το εχεις παρει αποφαση αλλα κανεις σεναρια επιστροφης;
οτι εκεινος δεν ποναει, αλλα το εχει διαχειριστει μια χαρα μεσα του και εχει προχωρησει και μονο εσυ αναμασας;
ΟΤΙ δεν ΕΦΥΓΕ γιατι υποψιαστηκε οτι φλερταρεις με αλλον, αλλα γιατι βρηκε ΕΚΕΙΝΟΣ αλλην και πηγε να ζησει τον ερωτα του και περναει ζωη χαρισαμενη;;;
μηπως τα ερμηνευεις ολα οπως θα σε βολευαν, αλλα ειναι εντελως αλλιως;