τελικα η θεια φευγει σημερα το βραδυ.
ηρεμησα καπως.
οχι εντελως,αλλα λιγο ηρεμησα...
Printable View
τελικα η θεια φευγει σημερα το βραδυ.
ηρεμησα καπως.
οχι εντελως,αλλα λιγο ηρεμησα...
δεν ειμαι καλα παλι.
εχω ταση για εμετο.
αλλα θα κρατηθω δεν θα τον κανω.
Kουράγιο ferro,θα δεις απ\'το βράδυ θα ξελαφρώσεις!
Αμάν αυτή η θεία πια..........
Προσπάθησε να ηρεμήσεις και σκέψου ότι απ\'το βράδυ θα έχεις την ηρεμία σου και πάλι.
με βασανιζουν πολλα αρσι μου.
θα σου στειλω u2u
περιμένω ferro μου:)
ferro, απο οσα θυμαμαι τελευταια ο γιατρος σου, εμενα τουλάχιστον μου φαινεται πώς σου χει δωσει περισσοτερο χωρο για να δρασεις εσυ. Θυμαμαι να σου προτεινει να πηγαινοερχεσαι με ταξι, να διαχειριζεσαι εσυ ενα μικρο ποσο χρηματων που θα σου δινουν οι δικοι σου κ τωρα να σου μειωνει τη δοσολογια. Επισης σου βαζει σαφη ορια σε σχεση με την επικοινωνια σας.Quote:
Originally posted by ferro
χθες ηταν μια φριχτη μερα για μενα.
πηγα στον γιατρο μου,του εξηγησα οτι ειμαι χαλια και αυτος αντι να μου αυξησει τα φαρμακα ή εστω να κρατησουμε την παλια δοσολογια,θεωρησε καλό να μειώσουμε τα φαρμακα.
απο το αγχος μου προκαλεσα τεχνητα εμετο(με το δαχτυλο) για να ανακουφιστω.ειχα πολυ καιρο να το κανω αυτο.
σημερα απο την πιεση που εβαλα για να κανω εμετο,ειμαι προισμενη στο προσωπο και τα ματια μου ειναι κατακοκκινα.
οι γονεις μου,οταν με ειδαν ετσι αντι να με παρουν μια ζεστη αγκαλια και να μου μιλησουν τρυφερα,με εγραψαν κανονικα.
εχει χαλασει και ο υπνος μου.κοιμαμαι \"κουλες\" ωρες.
Εμενα ολα αυτα μου κανουν καπως ετσι: σαν να σου δινει ευθυνες. Σιγα σιγα....Σου φερνουν μια ταραχη ολα αυτα?
οχι σοφακι μου δεν φταιει αυτο.
συγγνωμη δεν μπορω να σου απαντησω τωρα τι φταιει,γιατι απο το αγχος μου εκανα 2 φορες διαρροια και μια φορα εμετο.
Και κάτι επίσης εξήγησε στους γονείς σου ότι λόγω της ψυχολογίας σου καλό θα είναι να αποφεύγουν τις πολλές φιλοξενίες για να μην διαταράσσεται η ηρεμία σου.Και εγώ θα φιλοξενήσω για 3 μέρες μια εξαδέλφη η οποία είναι άγγελος και το ότι θα υπάρχει άλλος στο σπίτι με αγχώνει.
γιωτα μου τους το εχω εξηγησει παμπολλες φορες.
ο πατερας μου το σεβεται,η μητερα μου καθολου.
αρσι μου,συγγνωμη που δεν απαντησα στο u2u σου,αλλα ακομα ειμαι εξαντλημενη απο τον εμετο και τις διαρροιες.
μολις μπορεσω θα σου απαντησω γλυκια μου.
ουφ εφυγε η θεια και ανασαναμε καπως......
την καλημερα μου σε ολους σας φιλαρακια μου!:)
αντε φερουλα να ανασανεις οπως ειπες και να χαλaρωσεις:)καλημερα κουκλα μοϋ
καλημερα και σε σενα γλυκια μου:)
λίγο άσχετο αυτό που θα ρωτήσω...
πώς μπορώ να αλλάξω τον τίτλο του θέματος αυτού?
οκ το βρήκα:P
άκυρη η ερώτηση.
ferro το καταφερες κoυκλιτσα? :)