dimm παντως δεν βλεπουμε ολες sex and the city, μερικες βλεπουν και csi :p
Απλως ηθελα να σου πω να μη τις βαζεις ολες στην ιδια κατηγορια, ο καθε ανθρωπος εχει την προσωπικοτα του.
Printable View
dimm παντως δεν βλεπουμε ολες sex and the city, μερικες βλεπουν και csi :p
Απλως ηθελα να σου πω να μη τις βαζεις ολες στην ιδια κατηγορια, ο καθε ανθρωπος εχει την προσωπικοτα του.
ΝΑΙ ΜΑΡΙΑ ΠΗΔΑΝΕ ΟΛΟ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΕΤΡΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΟΝΑΧΟΙ ΜΕΧΡΙ ΤΑ 35 ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΟΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΓΥΝΑΙΚΟΥΛΕΣ ΜΕΤΑ ΓΚΡΡΡ
ΕΓΩ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ GREYS ANATOMY PAIZV?:P
Quote:
Originally posted by mariap
dimm εξαρταται και σε ποια ηλικια εισαι, αν εισαι 20-25 χρονων ναι τα βλεπεις ολα επιφανεiακα και με βαση την εμφανιση.
Ε οσο μεγαλωνεις ομως επιζητεις και αλλα πραγματα :)
π.χ. χρήματα, status κλπ. :P:D
Petran τι να σου πω, ποτε δεν με ενδιαφεραν αυτα..
Α και sunset εγω βλεπω τελευταια House :p
αυτην την σειρα δεν την ξερω καθολου!πετραν ναι ειναι μερικες που σκεφτονται και αυτα οπως και αντρες εμφανιση εγω παντα μιλαω για το τι λενε 9 στους δενα αντρες οχι για εξαιρεσεις που παντα υπατχουν παντου..
sunset αμα σου αρεσουν τα ιατρικα δες την αμεσα !!! :))))
ααα ωραια σε ποιο καναλι αν ειναι?εμενα παλια μαρεσε και ηταν κιαι αναλαφρη ααα αχ αυτη με την μανα και κορη μια γαλανοματα κολλησα!γενικα προτιμαω ξενες σειρες...ασχετο παλι!
Δεν ειναι σε κανενα καναλι... τι το εχεις το ιντερνετ? Κατεβασε την :p
σωστη!κατσε να ανανεωσω το rapidshare kai blepoyme!thanks
Oταν ειναι να την κατεβασεις, πες μου να σου πω και που να βρεις subs :)
Ξέρεις εγώ έβλεπα φανατικά αυτή την σειρά όπως και την ταινία. Η σειρά δεν πέρναγε ούτε στο ελάχιστο το μήνυμα πως ο τέλειος άντρας είναι ο γκόμενος με την γράμμωση. Ίσα ίσα. Στο σενάριο δύο εκ των πρωταγωνιστριών τις \"πάντρεψαν\" με \"δευτεροκλασάτους\" άντρες. Η Σάρλοτ παντρεύτηκε έναν χοντρούλη και φαλακρό εβραίο και η Μιράντα έναν κοντούλη μπάρμαν.Quote:
Originally posted by dimm
Μιλάω για την καθημερινή λίτσα που βλέπει sex and the city.
Οι γυναίκες έβλεπαν την σειρά για τρεις κυρίως λόγους.
α) για τα υπέροχα ρούχα και στυλ που ντύνονταν οι πρωταγωνίστριες
β) γιατί έδειχνε με χιουμοριστικό τρόπο το πόσο πολύπλοκες είναι οι ανθρώπινες σχέσεις και
γ) γιατί έδινε το ελπιδοφόρο μήνυμα πως αξίζει να προσπαθήσουμε να βρούμε το ταίρι μας, άσχετα αν γκρεμοτσακιστούμε πολλές φορές.
Μάλλον αναφέρεσαι στην οικογένεια Γκίλμορ.Quote:
Originally posted by sunset
ααα ωραια σε ποιο καναλι αν ειναι?εμενα παλια μαρεσε και ηταν κιαι αναλαφρη ααα αχ αυτη με την μανα και κορη μια γαλανοματα κολλησα!γενικα προτιμαω ξενες σειρες...ασχετο παλι!
Και οτι αξιζεις να υπαρχεις για ενα ονειρο κι ας είναι η φωτιά του να σε κάψει.
Μάλλον αναφέρεσαι στην οικογένεια Γκίλμορ
αυτη πολυ γλυκεια σειρα κια εχω μια ομοιοτητα λατρευω τον καφε!
οκ θα σου πω για υποτιτλους κουκλα...
ασχετο αλλα να δειτε μια ταινια για ολη την οικογενεια μολις βγγκε λεγεται aliens in the attic!