Originally Posted by
ΑΧΒΑΧ
Πρόσεχε να μην συμβιβαστείς με την κατάσταση που επικρατεί, αν περάσουν μήνες θα συνηθίσεις να ζεις με το άγχος, θα προσαρμοστείς στο εργασιακό περιβάλλον και θα είναι δυσκολότερο να το αφήσεις και να ξεκινήσεις κάτι από την αρχή. Αν κατάλαβα καλά το άγχος έχει να κάνει με την δουλειά και όχι με τους συναδέλφους -εργοδότη και την έλλειψη γνώσης προϋπηρεσίας για να εκπαιδευτείς στο γραφείο.
Αν είσαι άνθρωπος που θέλει να τα κάνει όλα σωστά και έχει άγχος για την απόδοση του αυτό δεν παλεύεται. Βρέθηκα και εγώ σε παρόμοια κατάσταση αλλά σε ένα μήνα έφυγα, για να μην αρρωστήσω , δεν μου ταίριαζε να έχω ευθύνες , τον συνάδελφο που βρήκα εκεί ενώ είχε λιγότερη εμπειρία και γνώσεις απο εμένα δεν τον ενδιέφερε αν θα κάνει κάποιο λάθος... περνούσαν οι ώρες και οι μέρες για να πάρει τον μισθό του.
Να το παλέψεις αλλά μην αρχίσεις τα φάρμακα για να ανταπεξέλθεις στις εργασιακές υποχρεώσεις!
Για αρχή όρισε προθεσμία για πόσες μέρες ακόμα θα δόσεις χρόνο να προσαρμοστείς.
Αν τελικά αποφασίσεις να σταματήσεις , καλό θα είναι να βρεις πρώτα κάτι άλλο να κάνεις πριν φύγεις !( Μονο αν έχεις ένα χρόνο στην εργασία σου έχεις την υποχρέωση να ενημερώσεις τον εργοδότη ένα μήνα νωρίτερα).